© Shutterstock

Forny garderoben med dansk mode

20. april 2023 af Annoncør

Er det tid til at forny garderoben med nyt tøj? Så er der god grund til at kigge mod de tøjdesignere, vi har lige her i Danmark. Dansk mode er nemlig populært, og ikke bare herhjemme. Også i udlandet er de danske tøjdesigneres eftertragtede.

Er du én af dem, der generelt er glad for danske tøjdesignere? Så får du her en guide til tre tøjmærker, du måske ikke kender i forvejen. Der findes nemlig rigtig mange mærker i den danske modebranche, og kun de færreste kender dem alle. Kender du ikke disse modebrands allerede, så kan du se frem til at opdage tre skjulte skatte. Her giver vi en lille introduktion til, hvad du kan forvente, når du tager tøjet af bøjlerne. Værsgo at klæde om til noget nyt.

O’Tay - materialer i høj kvalitet

Det første danske modebrand, vi vil præsentere, er O’Tay. Mærket er grundlagt af et makkerpar bestående af mor og datter, som producerer enkelt tøj i et feminint og tidløst design. En af visionerne bag brandet er, at de vil tilbyde eksklusiv mode til kvinder i alle aldre.

O’Tay har fokus på valg af luksuriøse materialer som eksempelvis uld og kashmir. Grunden bag er, at tøj, der er fremstillet af materialer, som er af høj kvalitet, er mere langtidsholdbart. Når tøjet holder længere, køber vi mindre, og dermed mindsker vi vores forbrug af tøj. O’Tay benytter uld, der har opnået certificeringen “Responsible Wool Standard”, mens deres kashmir er certificeret “The Good Cashmere Standard”.

Hvis du går op i ansvarlighed, når du shopper nyt, er det altså en god idé at se nærmere på netop O’Tay. Især hvis du leder efter søde bluser, lækre cardigans eller stilfulde blazere, har O’Tay formentlig noget unikt at byde på.

Elise Gug - klassiske kjoler

En anden dansk designer, som du bør unde dig selv at kende, er Elise Gug. Hun designer elegant tøj til enhver anledning. Leder du for eksempel efter en enkel kjole til kontoret, en pæn bluse til weekenden, eller et flot sæt bestående af nederdel og jakke til en særlig anledning? Uanset om du mangler tøj til hverdag eller fest, kan du finde luksuriøse styles hos Elise Gug.

Dea Kudibal - farverig flora

Er du glad for farver og flotte print, så bør du kende Dea Kudibal. Designeren er blevet kendt for sit sofistikerede, feminine og etnisk inspirerede univers, der stråler af farver og mønstre.

Samtidig udmærker Dea Kudibal sig også med de lækre silkestoffer, som meget af tøjet er fremstillet af, da silken har stretch. Det giver et utroligt let og blødt materiale, som ser elegant og eksklusivt ud, og som er meget behageligt at have på.

Du vil (garanteret) også kunne lide