Få 20 % hos Notabene
Få 20 % hos Notabene

Få 20 % rabat på dine nye sko hos Notabene

Lige nu kan du sikre dig de pumps eller stilletter, som du skal danse rundt i til de mange julefrokoster, der venter lige om hjørnet.

4. november 2015 af Astrid Marie Klein og Jane Hansen

Nu er der flere gode nyheder til alle skoelskende kvinder, når skomekkaet Notabene, der tidligere i år donerede flere hundrede par sko til voldsramte kvinder, forærerer dig en tidlig julegave. Nemlig 20 procent rabat på et eksklusivt udvalg af fede stiletter og pumps. Perfekt til sæsonens mange julefrokoster, der venter lige om hjørnet.

Men du skal være hurtig, for rabatten er kun gyldig i perioden 4. til 8. november 2015. Som om det ikke er rigeligt? Næh nej, Notabene smider gratis fragt oven i hatten!

Skynd dig ind på Notabene.dk, find dine favoritpumps eller -stiletter, så du kan blive klar til sæsonens mange skønne fester.

Har du styr på tilbehøret?
Hvis du også mangler det perfekte smykke eller accessory, som sætter prikken over i'et, så er hjælpen blot få klik væk. Magasinet Liv har nemlig et helt unikt tilbud til dig, der ikke abonnerer på magasinet. den populære ørering fra Lola's Love, der er er helt perfekt til det asymmetriske smykkelook, der er fremme lige nu, hvor du leger med dine smykker og kombinerer på kryds og tværs. Du kan også vælge at få det superelegante armbåndsur fra Flora Danica. Uret har 12 swarovski sten og en klassisk sort læderrem – et superfint mix. Du får altså 5 numre af Magasinet Liv + Flora Danica-armbåndsur eller øreringen fra Lola's Love for kun 199 kroner. Du sparer op til 824 kroner. Det er da et tilbud, der er til at føle på, hva'?

SHOP TILBUDDET HER!

Få alt det bedste fra Magasinetliv.dk levereret direkte til din indbakke – tilmeld dig nyhedsbrevet her!

Du vil (garanteret) også kunne lide