Ung kvinde med smykker
Ung kvinde med smykker© depositphotos.com

Disse smykker er bæredygtige - både i forhold til mode og miljø

Shopper du bevidst, når det kommer til bæredygtighed? Så kan du med fordel kigge efter smykker, som er skabt af genanvendt guld og sølv - og som forbliver smukke og moderigtige i mange, mange år.

15. oktober 2022 af Annoncør

I dag er der mange af os, der tænker bæredygtighed ind i vores shopping. Og det behøver bestemt ikke at være kedeligt af dén grund – heldigvis. Med blik for ting, der glimter og skinner, kan du nemt finde bæredygtige smykker, der får dig til at føle dig som en sand dronning.

Du kan med fordel tænke bæredygtighed på flere planer. For det første skal smykkerne spare kloden for unødig CO2. Men det gør jo heller ikke noget, hvis de også holder længe, og forbliver moderne, vel? 

Mads Z: Fra genbrug til guld

Hvis du er på udkig efter bæredygtige smykker, skal du stifte bekendtskab med Mads Z. Han skaber eksklusive smykker i ædle metaller og farverige ædelsten. Det er smykker, der holder, både når det kommer til miljø og mode.

I 2021 traf Mads Z en beslutning: Alle brandets label-smykker skulle fra nu af fremstilles af genanvendt guld og sølv. På den måde blev udledningen af CO2 bragt væsentligt ned, og bæredygtigheden skød i vejret. Det er genbrugsguld, når det er bedst.

Fordi Mads Z smykker er fremstillet af genanvendte materialer er de helt unikke og indeholder masser af historie. Der er stor sandsynlighed for, at der ligger andre kvinders fortællinger indlejret i din nye ring eller halskæde. Nu er det din tur til at indskrive din fortælling i smykket. 

Smykker der holder i medgang, modgang og mode

Et smykke fra Mads Z er i eksklusiv kvalitet og kan holde i mange år. Det er bestemt ikke ubetydeligt, når det kommer til bæredygtighed. Hvis du gerne vil shoppe bæredygtigt, er det nemlig en god idé at tænke i produkter med en lang levetid. På den måde undgår du at bidrage til overproduktion.

Fordi du gerne vil have glæde af dit smykke i mange år, er det selvfølgelig også vigtigt, at det ikke går af mode. Et strejf af tidløshed og klassiske dyder er derfor at foretrække. Det finder du i Mads Z’s kollektioner, som forener det enkle med det overdådige. 

Find dit bæredygtige smykke hos PLAZA

Er du blevet inspireret til at udvide smykkesamlingen med nye, bæredygtige smykker? Du kan finde produkter fra Mads Z og mange andre miljøbevidste designere hos PLAZA Ure & Smykker. Ur- og smykkekæden har mere end 34 års erfaring med kvalitetssmykker i alt fra guld til sølv, krystaller og ædelstene.

PLAZA håndplukker deres unikke og moderigtige smykker, og de bestræber sig på at samarbejde med ansvarlige, danske virksomheder. Derfor finder du et hav af bæredygtige ringe, halskæder, armbånd og ure hos PLAZA. Dem kan du med god og grøn samvittighed lægge ned i dit smykkeskrin.

Du vil (garanteret) også kunne lide