Tre kvinder der shopper
© iStock

Disse kvindelige modebloggere beviser, at mode ikke har nogen alder

Disse skønne Instagram-kvinder er et ægte bevis på, at mode er for alle aldersgrupper. Se kvindernes fantastiske billeder her

5. februar 2017 af Victoria Carlsson

Mode har ingen alder, hvilket vi (heldigvis) bliver gjort mere og mere opmærksomme på gennem både facebook og Instagram. Der findes eksempelvis masser af seje og inspirerende 40+ kvinder, der på Instagram dagligt deler deres garderobe. Mange af disse kvinder er ikke blot en afspejlning af tidens trends, men de formår at udvælge trends og skabe et personligt og særligt look, som lige netop kendetegner dem.

Vi har fundet en række modebloggere med hver deres personlige stil, som vi er helt vilde med – måske du kan finde inspiration til dit næste nye fund til gaderoben? 

Accidental Icon

Med knap 84.000 følgere på Instagram inspirerer Lyn Slater andre kvinder med et moderne look – enkle farver blandet med chunky smykker og smarte solbriller. 

Baddie Winkle

Det er ikke uden grund, at 88-årige Baddie Winkle har 2,8 millioner følgere på Instagram. Vi er vilde med hendes farverige og livsglade univers, hvor korte kjoler og lækre støvler er et must. Hun er desuden kampagnemodel for tøjmærket Missguided.

Colleen Heidemann

Colleen er en ægte glamour-kvinde! På hendes Instagram finder du fine kjoler, hatte, perlekæder kombineret med det smukke lyse hår og røde læber. 

Mis Papelicos

Er du til vintage og mønster på tøjet, er denne kvinde noget for dig! Mis Papelicos sender billeder fra Malaga, som er præget af hendes egen personlige stil, hvor print på tøjet næsten er et must. 

Does My Bum Look 40

Udover at have et fantastisk Instagram-navn, har denne kvinde en utrolig sej og chic stil. Her finder du inspiration til lækre tasker og seje jeans. 

Sophie Fontanel

Denne kvinde er en ægte parisienne med hendes glæde for trompetbukser, lækre sweatre og cool sneakers

Garance Doré Studio

Indehaveren af denne Instagram-profil er en fransk kvinde, der lever i New York. Her skaber hun et street look med lækre jeans og klassiske ankelstøvler.

Du vil (garanteret) også kunne lide