Kvinder der shopper
© iStock

Den populære netbutik Miinto.dk åbner fysisk butik i stor dansk by

Du får muligheden for at få varerne i hænderne, inden du køber – og så er det en god anledning til at tage veninderne med på shoppetur

8. juni 2017 af Katrine Vendelbo / Woman

Er du også stor fan af de mange lækre netbutikker, som har millionvis af varer og giver dig mulighed for at shoppe, når du vil? Det er ret genialt, hvis du spørger os – men vi må da indrømme, at vi har gjort et fejlkøb (eller 50), fordi vi ikke har haft varen i hænderne inden. 

Nu har vi en ret lækker nyhed til jer: Den populære netbutik Miinto.dk åbner nu en fysisk pop-up butik i København! 

Så har vi også en god anledning til at tage veninderne under armen og invitere hende med på en shoppingtur.

Miintos fysiske pop-up butik i København
© Miinto

Pop-up butik på Kronprinsensgade

I dag torsdag den 8. juni slår Miinto dørene op for deres fine pop up store på Kronprinsensgade 7 i København. Her kan du se nærmere på et håndplukket udvalg af sæsonens styles til damer, herrer og børn, mens personale står klar med gode råd og svar på dine spørgsmål. 

Der er udvalgte varer i butikken, som udskiftes hver 14. dag, og så kan du tage en online shoppetur blandt 70.000 produkter på iPads i butikken. Du kan købe varerne direkte på de installerede iPads og få varerne leveret til din hoveddør.

Butikken ser ret lækker ud – og vi er vilde med, at vi kan få varerne i hænderne, inden vi taster vores kortoplysninger ind. 

Miintos fysiske pop-up butik i København
© Miinto

Butikken er åben til og med den 31. august 2017, så der er god mulighed for at bruge lidt af sommerferien på shopping – for ferier skal jo bruges fornuftigt, ikke?

Du vil (garanteret) også kunne lide