Dansk designer laver velgørende T-shirt

Designeren Henrik Vibskov og kunsteren HuskMitNavn har hver designet en superfin T-shirt til børn til fordel for Red Barnet.

25. september 2015 af Jane Hansen

De seneste mange måneder har vi været vidne til et utal af børn og familier, der flyter fra krig og utryghed. Når bomberne falder, er børnene altid de mest sårbare, og de bliver ramt af dybe ar – både på krop og sjæl. Børnene har brug for al den støtte, de kan få, så de og deres familier ikke behøver sætte livet på spil i en livsfarlig flugt til og gennem Europa.

Det har multikunstneren Henrik Vibskov, der indtil nu både kan skrive avantgarde modedesigner og musiker på sit CV, og kunstneren HuskMitNavn til at gå sammen om at hjælpe Red Barnet. Derfor har de hver især designet en illustration, som er blevet trykt på T-shirts, der kun sælges til børn.

“Det er vigtigt, at vi hjælper folk, der flygter fra krig og kaos – især børn, som vi alle, uanset politisk standpunkt, bør være enige om, skal have trygge vilkår,” udtaler Henrik Vibskov.

LÆS OGSÅ: Shop tøj og smykker fra kendte, danske kvinders garderobe - overskuddet går ubeskåret til syriske flygtninge


De to T-shirts er lavet i økologisk bomuld og kan fra i dag købes i Henrik Vibskov Botique i Krystalgade i København, hos Den Plettede Gris på Papirøen i København og på Everychild.bigcartel.com. Prisen for en T-shirt er 200 kroner.

Al overskudet går til Red Barnet, som lige nu arbejder i blandt andet Syrien, i nærområderne, i Europa og i Danmark.

LÆS OGSÅ: Få det bedste fra Magasinetliv.dk – tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Du vil (garanteret) også kunne lide