Batik
© iStock

7 modefund fra 70'erne, som vi er glade for, vores mænd ikke længere går i

Det var pang på farverne og og ekstrameget svaj i bukserne!

1. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1970'erne. Det var en meget anderledes tid – hvortil der hørte en interessant garderobe. Billeder tilbage fra 70'erne har givet anledning til mange smil på læben, for hvad i alverden var det dog, vi tænkte, da vi iklædte os samtlige 70'er-modetendenser?

Det er bestemt ikke, fordi billeder tilbage fra 70'erne afslører de bedste modevalg fra vores side, men der er godt nok også nogle modefund, vi er glade for, at vores mænd har lagt fra sig. Herunder er blot et lille udvalg af dem: 

1. Trompetbukser

Vi er måske en tand hykleriske her, for mens trompetbukserne er ved at være tibage på højeste mode blandt os kvinder, så håber vi aldrig, at vi nogensinde skal se en mand spadsere rundt i disse farverige bukser med svaj!

2. Overalls

Nej... bare nej. 

3. Uldvest

“Siger du, at uldvesten er smart til de dage, hvor det er for varmt til en lang trøje, men for koldt til T-shirt?” Vi er sikre på, at der findes andre måder at løse det problem på. 

4. Højtaljede bukser 

Igen må vi se i øjnene, at vi kvinder ofte selv gør noget, som vi ikke gerne så vores mænd efterligne. Højtaljede bukser er blot én af dem. 

5. De alt for små denimshorts

Der er en enkelt berømthed eller to fra 70'erne, vi ikke ville have noget imod at se i disse små shorts... men ellers tror vi bare, at vi springer over. 

6. Batik-t-shirts

De farverige t-shirts med elastikmønster var flotte i 70'erne – både til mænd og kvinder. Men det er en trend, vi har det fint med at efterlade i 70'erne. 

7. Afghanerpels

Temmelig varmt om sommeren! Gad vide, om ikke også mændene er glade for, at de tider er overstået. 

Du vil (garanteret) også kunne lide