5 favoritter fra velgørenhedsauktionen

Auktionen til fordel for de syriske flygtninge er lige nu i fuld gang på vores søstersite Anywear. Se nogle af vores favoritter, som kan blive dine!

23. september 2015 af Jane Lyhne Hansen

De seneste mange måneder har vi været vidne til et utal af syriske børn og familier, der er på flugt fra fra krig og utryghed. Børn og voksne lever dagligt i en utryghed, som skaber dybe sår på både krop og sjæl.

LÆS OGSÅ: Få alt det bedste fra Magasinet Liv - tilmeld dig nyhedsbrevet her!


Som konsekvens heraf har Magasinet Livs søstersites Costume og Anywear.dk startet en tøjauktion, som har til formål at hjælpe de udsatte børn og familier, der lige nu er på flugt.

Princippet for tøjauktionen går på, at anerkendte kvinder og brands donerer tøj og smykker, som du kan byde på. Tøjet sælges til højestbydende, og pengene går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælp. Fragtfirmaet DHL sørger for, at tøjet kvit og frit bliver levereret til din dør.

Vi har samlet en håndfuld af vores favoritter fra auktionen, som du lige nu kan byde på! Tøjauktionen slutter torsdag 1. oktober klokken 12.

1: Den perfekte kjole til julens mange fester, str. S. Byd på kjolen, der er doneret af blogger Marie Jedig, her.

2: Smukke øreringe, der fungerer til både hverdag og fest. Byd på øreringene her. Lei Foo Jewelry har bidraget med smykkerne.

3: Hold dig varm efteråret og vinteren igennem med denne fine strik fra Gestuz, str. M/L. Strikken kan dresses op og ned med nederdele og bukser. Byd her.

4: Indeholder din garderobe hovedsageligt de sorte, sikre items? Så sæt kulør på din stil med denne superfede (og søde) taske fra Leowulff. Tasken er doneret af blogger Lily SilwerByd her.

5: Stilren og klassisk brodereret cardigan fra danske Costummade, doneret af Costume Redaktionen. Byd her.


Var der ikke noget, der fristede, så klik din ind på Anywear.dk og se alle de fede ting, som kommer fra anerkendte garderober fra blandt andre Ibi Makienok, Stine Goya, Ida Wohlert og Lene Nystrøm Rahsted.

Hvis du ikke ønsker at byde på auktionen, kan du stadig give et bidrag her: Minindsamlig.flygtning.dk/syrien.

Du vil (garanteret) også kunne lide