Sådan får du dine strømpebukser til at holde længere
© iStock

4 overraskende tricks, der får dine strømpebukser til at holde længere

Nu skal det for alvor være slut med de irriterende situationer, hvor strømpebukserne løber og får grimme, utjekkede huller

28. februar 2017 af Diana Bjerregaard Kristensen

Vi kender nok alle til situationen, hvor nylonstrømperne begynder at løbe, akkurat lige som vi skal ud af døren. Så er der ikke andet at gøre end at løbe en klar neglelak henover, som vil stoppe det fra at løbe yderligere.

Det gamle trick er smart, men her giver vi dig alligevel lige fire tips til, hvordan du får dine strømpebukser til at holde længere – så undgår du også at løbe tør for neglelak.   

1. Spray med hårlak

Når du har taget dine strømpebukser på, kan du spraye hårlak på dem. Det er med til at forstærke fibrene i dem, hvilket vil få dem til at holde længere. Men undgå for din egen skyld at spraye alt for meget på – det kan hurtigt blive klistret. 

2. Put dem i fryseren 

Dette tip lyder lettere bizart, men ikke desto mindre skulle den være god nok. Når du har købt et par strømpebukser, kan du vaske dem under koldt vand, putte dem i en frysepose og så lægge dem i fryseren i 24 timer. Når strømpebukserne igen er optøet, holder de længere.

3. Lad din bodylotion tørre

Efter du er kommet ud af badet og tager bodylotion på, så skal du ikke med det samme hoppe i dine strømpebukser. Hvis din hud stadig er fugtig, så gør det, at strømpebukserne hænger fast og dermed løber.

4. Tag et par usynlige sokker indenunder

Du har sikkert prøvet, at der er kommet hul i strømpebukserne ude ved tåspidserne, når du tager dine sko af om aftenen. Det irriterende hul er ikke særlig pænt, men det kan du undgå ved at have et par usynlige minisokker i nylon på indenunder. 

Du vil (garanteret) også kunne lide