Elizabeth Taylor lægger make-up
© Wenn

Video afslører, hvordan Elizabeth Taylor blev så smuk

Syv ægteskaber, to Oscars og en introduktion til showbusiness som 10-årig. I denne korte video kommer vi helt tæt på den særlige kvinde

16. september 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Elizabeth Taylor er et af modehistoriens absolut største ikoner, og nu kan du få et indblik i, hvordan filmstjernen gjorde sig ekstra smuk. 

I en video kan man nemlig se Elizabeth Taylor lægge makeup, og hvordan hun får de smukkeste øjne. 

Men lad os lige hurtigt ridse op, hvem den fantastiske kvinde var, for der er ingen tvivl om, at hun var noget ganske særligt. 

Et ret vildt kærlighedsliv

Da Elizabeth Taylor var 10 år gammel, havde hun sin filmdebut, og siden blev det til mere end 50 film på det store lærred. Fem gange blev hun nomineret til en Oscar, og hele to gange vandt hun den prestigefyldte statuette.

På den private front havde Elizabeth Taylor også et indholdsrigt liv. Hun blev gift hele syv gange, og folk jokede med at kalde hende Elizabeth Hilton Wilding Todd Fisher Burton Warner Fortensky. Alle hendes ægtemænds efternavne. 

Elizabeth Taylor led af hjerteproblemer, og hun døde i Los Angeles i 2011. Hun blev 79 år og efterlod sig fire børn, ti børnebørn og fire oldebørn.

"Hendes ben var ret korte"

De fleste var og er fuldstændig enige om, at Elizabeth Taylor var gudesmuk. Der var dog enkelte, som ikke lod sig imponere så let. Elizabeth Taylors anden mand, filmstjernen Richard Burton, har eksempelvis udtalt:

"Det er det rene nonsens, at hun er verdens smukkeste kvinde. Hun har smukke øjne, men hun har dobbelthage og et overudviklet bryst, og hendes ben er ret korte."

Vi synes nu, at Elizabeth Taylor var virkelig smuk, og måske kan vi også lære noget af den tidligere skønhedsdronning. I videoen herunder, hvor hun lægger makeup, bruger hun nemlig kun en enkelt børste og få minutter på at lave smukke øjne. 

Så måske behøver vi slet ikke alle vores mange pensler, produkter og oceaner af tid foran spejlet? 

Elizabeth Taylor havde med garanti øvet sig en del, og øvelse gør som bekendt mester, men tag et kig i videoen herunder og få et fif eller to.

Du vil (garanteret) også kunne lide