Victoria Beckham
© Wenn

Victoria Beckham (42) og Estée Lauder lancerer ny makeuplinje

Få her den simple trin-for-trin videoguide, hvor Victoria Beckham viser dig, hvordan du lægger en smuk makeup på bare fem minutter

8. november 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Victoria Beckham har været igennem en sand forvandling fra Posh Spice til nu at stå i spidsen for sit eget modeimperium, der har opnået velfortjent respekt fra resten af modeverdenen. Og så kan hun få folk til at RASE på Instagram, hvadenten hun deler et billede, som ifølge fans har fået lidt for meget af det Photoshop-gode eller et simpelt billede, hvor hun kysser sin datter på munden – da mange syntes at dette var upassende.

Nu er der dog godt nyt fra den 42-årige stjerne, da hun netop har afsløret, at hun i samarbejde med makeupgiganten Estée Lauder lancerer en ny makeuplinje.

Samarbejdet har resulteret i en limited edition-kollektion, der består af 14 makeupprodukter, inklusiv læbestift, øjenskygge, highligter og bronzer.

Makeupkollektionen er inspireret af de fire byer, som Victoria Beckham kan genkende sig selv i: London, New York, Paris og Los Angeles.

Se den fine makeupkollektion i videoen nedenfor, hvor Victoria Beckham ubesværet viser, hvor nemt det er at gøre hende kunsten efter – på blot fem minutter. 

Du vil (garanteret) også kunne lide