© Sensai

Verdens første vandfaste mascara, som du selv kan fjerne - med vand

Der er mange grunde til at bruge vandfast mascara, men én årsag til, at du sikkert lader være: Det er umuligt at få af. Sensai har fundet løsningen.... i 1997!

12. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for Sensai

Hvad end du træner meget, har let til tårer, hurtigt får sved på panden eller vil være forberedt på regnvejrsdagene, er en vandfast mascara et must. Den forhindrer dig nemlig i at halvdelen af den mascara, du tog på om morgenen, sidst på dagen sidder spredt under øjnene i stedet for på vipperne, så du kan se frisk ud hele dagen.

Der er dog også en grund til, at du måske ofte lader være. Når du om aftenen ønsker at fjerne din mascara, kan det være et helvede, som tit involverer olie i øjet og ødelagte vipper.

Det har Sensai fundet en smart løsning på... helt tilbage i 1997! 

Med en Lash Volumiser 38°C mascara fra Sensai til 285 kr, behøver du ikke bruge penge på makeup-rens og olier.

© Sensai

Tre års forskning ledte til sensationelt gennembrud

I 1997 var en produktudvikler tilskuer til, at en vinder ved et awardshow græd sorte striber ned ad kinderne. Han blev derfor inspireret til at udvikle en mascara, som ikke kunne tværes ud. 

Efter tre års forskning lykkedes det ham at skabe den første holdbare mascara mod sved, tårer, vand og sebum, som nemt kunne fjernes med varmt vand. Helt specifikt 38°C varmt vand eller derover. Lanceringen af mascaraen, som fik navnet MASCARA 38°C, blev derfor noget af en sensation. 

Udover de sensationelle mascara, laver Sensai luksuriøse produkter, der forener hudpleje og makeup med det eksklusive Koishimaru-silke som signaturingrediens, så du får masser af pleje og glød.

 

© Sensai

Undgå stive og ødelagte vipper

Siden det sensationelle gennembrud har Sensai videreudviklet og udvidet en 38°C-linje med forskellige mascara, som alle er vandresistente, men nemt kan fjernes med 38°C varmt vand, med den volumniøse Lash Volumiser mascara som nyeste tilføjelse. Alle mascara indeholder det bløde Koishimaru-silke, som giver pleje, og er med til at sørge for, at du ikke får stive og ødelagte vipper.

Du vil (garanteret) også kunne lide