Moden kvinde med rødt hår
Dine bryn spiller en stor rolle i dit ansigt. Så hvorfor ikke sørge for, at de tager sig bedst muligt ud?© Getty Images

Tricket, der giver fylde og farve til dine bryn i et snuptag

Ja, brynene kan tynde lidt ud med alderen. Men du kan altså få meget af det tabte fylde tilbage. Med et par fiffige tricks fra skønhedsredaktøren.

20. marts 2020 af Maria Rothmar

Det er, som om det hele falder lidt sammen med alderen. Vores hår, det være sig på toppen af hovedet, på øjenbrynene eller på øjenvipperne, taber fylde og gror ikke længere så langt og stærkt. Og sådan er det bare, og det lever vi fint med. 

Lige indtil vi ikke gør, men så puster vi da bare ballonen op igen! For det kan nemlig lade sig gøre at få både fylde og farve tilbage. Her i dine øjenbryn. Prøv selv disse to trin...

1. På med farve

Brug en applikator eller en lille, fast pensel til at påføre pudderfarve i hårets groretning. Brug den pudderfarve, som dine naturlige bryn har, eller en lidt mørkere, som skønhedsredaktøren har gjort, for et kraftigere look.

Prøv eksempelvis: Brow Densify Powder-to-cream fra Lancôme, som har en indbygget spids applikator, som gør præcisionsarbejde pærenemt. Vi har brugt farve 7.

2. I med gelé

Når du har fanget flest mulige brynhår med pudderfarve, reder du dem derefter på plads med lidt farvet bryngelé. En bryngelé holder på det hele, både form og farve, og giver samtidig farven på dine bryn mere dybde.

Prøv eksempelvis: Arch Brow Volumizing Fiber Gel fra Hourglass. Vi har brugt farven Warm Brunette. Du kan også bruge den for sig selv, hvis du blot ønsker en let markering af dine øjenbryn.

Før og efter

Kan du spotte forskellen? Skønhedsredaktøren har lagt ansigt og bryn til, så du kan få dokumenteret virkningen af de simple tricks. 

Øjenbryn uden farve og fylde
FØR: Øjenbrynene i al deres nøgne og ufarvede skønhed.© Thomas Dahl
Øjenbryn med farvet bryngele
EFTER: Nogle strøg med en farvet bryngelé giver et boost og holder brynene i facon.© Thomas Dahl

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 6. februar 2020. 

Du vil (garanteret) også kunne lide