Helmi er (hold nu fast) 81 år og smuk som en sol.
Helmi er (hold nu fast) 81 år og smuk som en sol.

Skøn makeup til voksne kvinder (kan du gætte Helmis alder)?

Vi får rynker og mister farve med alderen. Få de bedste fif fra en knalddygtig makeup-artist, som ved, hvordan vi får en fest ud af vores rynker og modne, naturlige look.

15. december 2022 af Maria Rothmar
Eyeliner med Always On Liquid Liner fra Smashbox. Farve: Black. 185 kr. Cliniques Pop-læbestift i orangerød Poppy Pop. 195 kr. Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani, 30 ml, 430 kr. Gen Nude Powder Blush fra Bareminerals i farven Pink Me Up. 285 kr.
Eyeliner med Always On Liquid Liner fra Smashbox. Farve: Black. 185 kr. Cliniques Pop-læbestift i orangerød Poppy Pop. 195 kr. Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani, 30 ml, 430 kr. Gen Nude Powder Blush fra Bareminerals i farven Pink Me Up. 285 kr.© PR
Uden makeup (men med masser af smil)!
Uden makeup (men med masser af smil)!

Farve og fylde på læber og hår 

MAKEUP-ARTIST METTE BUNDGAARD:
“Helmis skønne ansigt har faktisk ikke specielt mange rynker. Hun har nogle pigmentforandringer, der skyldes alderen, ligesom huden har mistet noget af sin naturlige glød, og brynene har mistet farve. Og så har læberne med tiden tabt noget af deres fylde.

Pigmentforandringerne udjævner jeg ved hjælp af en cremet og nærende foundation, som påføres i hele ansigtet. Brynene tegner jeg op med en pudder­ farve, fordi den giver et knap så hårdt look som en blyant. Ansigtet bliver mar­ keret så flot, når brynene er tydelige.

Øjenlågene er dækket med en mat, beige øjenskygge, og langs de øverste vipper lægger jeg en fin flydende sort eyelinerstreg. Og så en sort mascara.

Jeg giver Helmi noget glød i kinderne med en mat blush i en varm koralrød. Jeg har valgt en mat blush, fordi meget moden hud ikke skal have for meget shine, som sætter sig i linjerne. Af samme grund heller ingen highlighter."


"Der skal knald på læberne! Den klare, orangerøde farve får hele Helmis ansigt til at lyse op og gør sig rigtigt godt op mod den meget lyse hår­ farve. Farven fugter og forstørrer også. Hvis du har mange rynker ved læberne, kan du med fordel bruge en læbeprimer først og dernæst en læbe­ blyant på hele læben, før du lægger læbestift. Så flyder farven ikke ud.” 

Klar til fest.
Klar til fest.

Du vil (garanteret) også kunne lide