Skønhedsredaktøren viser, hvordan du kan løfte din kavalergang med makeup.
Lad skønhedsredaktøren vise dig, hvordan du giver din kavalergang et lækkert løft.© Thomas Dahl

Giv din kavalergang et løft!

Alderen sætter sine spor. Også på din kavalergang, som ikke længere er så spændstig. Og det er okay. Og så er der de dage, hvor du kunne tænke dig, at den var mere fyldig og løftet – og de tips til de dage får du her.

18. april 2020 af Maria Rothmar

Det er, som om det hele falder lidt sammen med alderen. Vores hud holder ikke længere så godt på fugt og er ikke længere så spændstig. Og det lever vi fint med. Lige indtil vi ikke gør, men så puster vi da bare ballonen op igen! 

Med lidt flid og snyd kan det nemlig snildt lade sig gøre at pumpe og puste en solid dosis volumen ind i din kavalergang. Se bare her! 

1. Styr på dit udstyr

Til det her som til al anden contouring – leg med lys og skygge – skal du mindst bruge et par puddere i lys og mørk brun.

Prøv eksempelvis: Den tjekkede Cocoa Contour Palette fra Too Faced, som har alle de nuancer, du har brug for, hvis du vil skabe effekter med lys og skygge. Både i ansigtet og i din udskæring. 

2. Markér med mørk pudder

Brug en mindre pudderpensel til at lægge din mørke skygge der, hvor der naturligt er skygge. Det vil sige mellem brysterne og der, hvor deres øverste runding ’sidder fast’ på brystkassen. Ton ud.

3. Fremhæv med lys pudder

Gør derefter det fremtrædende område af barmens runding iøjnefaldende med din lyse pudder. Den skal ligeledes tones ud, så overgangen bliver usynlig.

Voila! Se selv på skønhedsredaktørens før- og efterbilleder, hvor vild effekten er. 

Før kavalergangen er blevet løftet med makeup
Maria før sine makeup-tricks: “Det er sunket lidt i toppen af min barm med årene, som dog bliver hjulpet godt på vej af en løftende bh her.”© Thomas Dahl
Efter kavalergangen er blevet løftet med makeup
Maria efter sine makeup-tricks: “Strategisk påført lys og skygge skaber bølgegang og høj sø i min udskæring!”© Thomas Dahl

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 6. februar 2020. 

Du vil (garanteret) også kunne lide