© Imedeen og iStock

Liv tester: Kan hudplejetabletter give smukkere hud?

28 Liv-læsere har testet Imedeen Time Perfection i tre måneder. Kan de gøre positiv forskel for (smile)rynkerne, og er de endda så gode, at vi vil anbefale dem til vores veninder?

12. oktober 2017 af kommerciel redaktion for Imedeen

Smilerynker er tegn på et godt liv, siger de kloge. Men det kunne nu være meget rart, hvis smilerynkerne var lidt mindre tydelige og sad i et ansigt med en hud, der føltes blød, fugtet og spændstig.

Her kommer Imedeen Time Perfection-hudplejetabletterne på banen. De plejer huden indefra og arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige cremer ikke når ned.

Vi satte os for at finde ud af, om tabletterne faktisk kan gøre en forskel for vores 40+-hud. Derfor fik 28 heldige Liv-læsere tabletterne til test i tre måneder – på den betingelse, at de bagefter ville dele deres oplevelser med resten af jer Liv-læsere*.

Hvad er Imedeen Time Perfection?

Imedeen Time Perfection er hudplejetabletter, der arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige cremer ikke kan nå ned, så fine linjer og rynker bliver mindsket og hudens kvalitet og fugtbalance forbedres. Det anbefales, at du tager to tabletter om dagen i mindst 12 uger.

Imedeen Time Perfection indeholder det særlige Marine Complex, som er rigt på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, som naturligt findes i hudens støttevæv, og LycoPhenceGS® Forte, et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, C-vitamin og zink.

Det synes Liv-kvinderne

Og virker det så? Det synes 75% af Liv-læserne faktisk. De oplevede, at deres hud på kroppen og i ansigtet føltes blødere, og at synligheden af fine rynker og linjer blev mindsket efter tre måneder med Imedeen Time Perfection. 43% syntes, at deres hud føltes mere i balance, mens 25% kunne reducere brugen af andre skønhedsprodukter. 20% af kvinderne oplevede endda, at andre havde bemærket, at deres hud så flot ud. 

Her kan du læse, hvad kvinderne oplevede, da de testede Imedeen Time Perfection:

”Mine små kragetæer ved øjnene er blevet mindre.” 
Mette, 48


”Min hud stråler. Jeg får komplimenter for min pæne hud, og det giver en større selvtillid. Jeg vil til enhver tid anbefale Imedeen Time Perfection til mine veninder.”
Christina, 47 


”De virker jo.”
Hanne, 48


”Jeg oplever klart en forbedring. Imedeen har haft en stor aktie i at skabe balance i min hud og reducere fine linjer og rynker.”
Anne, 47


”Jeg har altid haft meget tør hud og været afhængig af bodylotioner, men stadig følt, at min hud var meget tør. Efter jeg er begyndt med Imedeen Time Perfection, føler jeg ikke længere, at min hud i ansigtet og på kroppen er tør. Jeg føler, at min hud er mere glansfuld og jeg behøver ikke længere smøre mig ind i bodylotion efter hvert bad.”
Louise, 42

”Imedeen Time Perfection er et godt supplement til mit daglige skønhedsritual.”
Ineta, 44 


”Huden virker bare til at have det bedre. Jeg bruger mindre mængde af mine plejeprodukter, og min hud har fået mere glød.”
Stine, 47


”Min kulør er mere glansfuld, hvilket en af mine veninder påpegede, da hun sagde, at jeg strålede, selv om jeg var træt. Jeg synes også, at de fine linjer omkring øjnene er blevet mindre.” Mia, 46

Resultatet af testen


  • 8 ud af 10 Liv-læsere mærkede en effekt efter tre måneders brug af Imedeen Time Perfection.
  • Over halvdelen af kvinderne synes, at synligheden af fine linjer og rynker omkring øjne og mund blev mindsket.
  • 6 ud af 10 kvinder oplevede, at deres hud i ansigtet og på kroppen var mindre tør efter tre måneders brug af Imedeen Time Perfection.
  • Over halvdelen af kvinderne vil sandsynligvis fortsætte med Imedeen Time Perfection.
  • 7 ud af 10 af kvinderne vil anbefale Imedeen Time Perfection til deres veninder.


*Sådan testede vi

28 Liv-læsere i alderen 40–50 år har i perioden 15. maj til 15. august 2017 testet Imedeen Time Perfection. Testerne blev bedt om at tage to tabletter hver dag i perioden og svarede efterfølgende på et spørgeskema.

Undersøgelsen er foretaget af Benjamin Media på vegne af Pfizer ApS. 

PP-IME-DNK-0156

Du vil (garanteret) også kunne lide