© Oslo Skin Lab

Jeg hviler i min alder, men derfor har jeg stadig lov til at gøre noget godt for mig selv

For 54-årige Susanne Nielsen betyder udstråling og selvkærlighed meget mere, end hvilket tal der står på hendes dåbsattest. Læs med her, hvor hun deler sin opskrift på at føle sig godt tilpas både udenpå og indeni.

1. marts 2022 af Benjamin Creative For Oslo Skin Lab

Susanne Nielsen (54) bor i Nørresundby med sin mand Tom, som hun har to børn med. Hun har Instagram-profilen @laererinden og er ambassadør for Oslo Skin Lab, som hun har været medlem hos siden 2020.


Da folkeskolelærer Susanne Nielsen rundede 50, føltes det ikke anderledes end enhver anden fødselsdag. Tallet har aldrig haft den store betydning for hende, så længe hun bare har det godt – og det har hun, når hun ved, at hun passer godt på sig selv.

Kroppen skal holdes i gang, og kalenderen skal helst være fyldt med spændende planer. Sådan har hun haft det så længe, hun kan huske. Men efter en kræftknude i brystet vendte op og ned på livet, som hun kendte det, er ro og restitution også kommet højt på listen over ting, hun prioriterer i hverdagen.

Læs med her, hvor Susanne fortæller om at hvile i sig selv uanset alder, og de små, men uundværlige vaner, der gør, at hun føler sig godt tilpas i sin krop – blandt andet gåture ved Limfjorden og et boost af kollagen i morgenkaffen.

1. Hvordan har du det med at blive ældre?

“Det der med alder er en underlig ting. Selvom jeg snart fylder 55, kan jeg af og til føle mig som en 25-årig. Jeg hviler i, at jeg har rundet 50, og det generer mig ikke. Men derfor har jeg stadig lov til at passe på mig selv og gøre noget godt for mig selv.

Jeg dyrker motion et par gange om ugen. Og ligesom jeg vedligeholder kroppen udenpå, er det også vigtigt for mig, at min krop får det bedste indefra. Det er her, kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kommer ind i billedet.”

2. Har du altid været god til at hvile i dig selv?

“Jeg har vist altid hvilet i mig selv, men på forskellige måder. I mange år kørte jeg med 180 kilometer i timen, trænede fem-seks gange om ugen og sagde ja til alt, jeg blev inviteret til. Men da jeg som 50-årig blev diagnosticeret med kræft, var der nogle ting, der ændrede sig. Her kom mit sind og det at passe på mig selv virkelig på en hård prøve.

Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere rolig efter mit kræftforløb. De ting, som tidligere kunne hidse mig op, oplever jeg i dag som petitesser og noget, der ikke er værd at bruge krudt på. Da jeg vendte tilbage på job efter min sygemelding, besluttede jeg mig for at give mig selv en ugentlig fridag. Den bruger jeg til at restituere. Vi er så heldige at bo lige ved Limfjorden, så jeg går skønne ture og samler energi til resten af ugen.”

Susanne begyndte at tage kollagenpulveret The Solution for to år siden og kunne se resultater allerede efter halvanden måned. Huden var blevet mere ensartet og rynker og fine linjer mindre tydelige.

3. Hvis du er tilfreds med den, du er – hvorfor så bruge kollagenpulver?

“Nogle vil nok mene, at hvis man står ved sin alder, så bør man også ældes uden ‘hjælpemidler’. Men for mig er det at give huden ekstra omsorg i form af et dagligt kollagentilskud ikke meget anderledes, end når jeg dyrker motion for at holde min krop i form.

Som folkeskolelærer betyder det meget for mig, at jeg udstråler, at jeg har det godt – og det gør jeg, når jeg ved, at min hud har det godt. At hvile i sig selv og sin alder betyder jo ikke, at man skal lade stå til.”

4. Hvad gør du ellers for at være god ved dig selv?

“Jeg har været optaget af velvære, beauty og hudpleje så længe, jeg kan huske. Men hvor jeg tidligere shoppede rundt mellem mange forskellige mærker og kosmetologer, har jeg nu endelig fundet det, der fungerer for mig. Jeg går all in med rens, serum, en god natcreme inden sengetid og eventuelt en omgang Gua Sha-massage.

Jeg bruger ikke vildt meget makeup, men det bliver da til en smule foundation, mascara, lipgloss og lidt på kinderne. Sidder selvsikkerheden i makeuppen? Nej, selvfølgelig gør den ikke det! Men det betyder noget for mig, at jeg er tilfreds med det, jeg ser.”

“Som skolelærer betyder det meget for mig, at jeg udstråler, at jeg har det godt – og det gør jeg, når jeg ved, at min hud har det godt,” fortæller Susanne.

© Oslo Skin Lab

5. Hvilken effekt har du set, efter du er begyndt at tage kollagenpulver?

“Jeg startede faktisk med at tage et billede, inden jeg begyndte på pulveret, og allerede efter halvanden måned tog jeg et nyt og kunne se en rigtig pæn ændring. Min hud i ansigtet havde fået mere glød, kragetæerne omkring øjnene var blevet mindre synlige, og bekymringsrynken mellem øjnene var blevet reduceret en del. Huden på hele kroppen var blevet mere spændstig, og cellulitis på lårene blev også mindre synligt.

Et af de helt store plusser er også, at jeg får meget mere ud af de plejeprodukter, jeg ellers bruger i dagligdagen. Efter rens føles huden frisk og mere modtagelig.”

6. Hvad er dit bedste tip til andre kvinder, som gerne vil føle sig skønne?

“Pas på din hud, som du passer på resten af din krop.”

Prøv selv The Solution, og få 50 % rabat

Lige nu kan du få 50 % rabat på det omtalte kollagenpulver The Solution™, som Susanne og mange andre kvinder sværger til, ved at følge linket her.

Rabatten gælder på første pakke. Den gælder kun, hvis du bestiller på medlemskab, hvor du modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemskabet er uden binding.

The Solution™ er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker.

© Oslo Skin Lab

Du vil (garanteret) også kunne lide