Mørkhåret kvinde smiler og holder sit hoved med den ene hånd


© iStock

Hvad siger dit ansigt om dig?

Er du dominerende eller tilbageholdende. En naturlig leder – eller har du det bedst med, at lade andre gå forrest? Læs med her

6. juni 2016 af Rikke Hellerup Madsen

I oldgamle kinesiske kulturer lever folk efter den overbevisning, at dit ansigt afslører din sande karakter.

Det kan føles tosset, men måske kan du lære mere om dig selv og blive klogere på, hvad andre mennesker tænker om dig, når de møder dig første gang ...

© iStock

1. Det fortæller din ansigtsform om dig


Rundt ansigt

De der har runde eller dråbeformede ansigter har en tendens til at være fleksible og tilpasningsdygtige. De har et stærkt drive for magt og penge, men betragtes generelt som sympatiske.

Firkantet ansigt

Et firkantet ansigt er hvad kineserne anser for at være et 'metal-ansigt'. Det viser styrke, fasthed og kampånd.

Mennesker med 'metal-ansigter' siges at være meget velafbalancerede og hviler i sig selv.

Trekantet ansigt

Mennesker med trekantede ansigtsformer anses for at have et temmelig hidsigt og fyrigt temperament. Det er overordentligt stærke og modige.

Langt smalt ansigt

Mennesker med lange, tynde ansigter siges at have en tendens til at være enspændere, som foretrækker deres eget selskab over andres. Og så er de super ambitiøse.

2. Det fortæller dine bryn om dig


Naturligt kraftige bryn

Kvinder med naturligt tykke øjenbryn siges at have mange idéer og er store tænkere. Og så siges mennesker med buskede øjenbryn at have en højere sexlyst.

Naturligt tynde bryn

Kvinder med naturligt tynde øjenbryn siges at være følsomme og ubeslutsomme.

Tyndtplukkede bryn

Kvinder med tyndtplukkede øjenbryn har mindre autoritet. Kineserne mener nemlig, at øjenbryn står for magt, så vær forsigtig med ikke at plukke dinne øjenbryn for meget ...

Vinklede bryn

Kvinder med højtvinklede øjenbryn har en masse autoritet og søger kontrol.

De kan lide at stå for alt, og de er som regel naturlige ledere. 

Lige bryn

Kvinder med lige øjenbryn er logiske tænkere. De er ikke så gode til følelser og foretrækker at høre et sagligt argument beskrevet i fordele og ulemper.

3. Det fortæller dit hår om dig


Korthårsfrisure

Kvinder med pagehår er normalt dristige og elegante. Kvinder der klipper deres hår i kortere frisure, har typisk et ønske om at ændre noget i deres liv, eller også har de gennemgået noget skelsættende.

Langt glat hår

En kvinde med langt glat hår signalerer kvindelighed og dominans. De er komfortable med hvem de er, men de kan ikke lide at tage risici med deres udseende.

Gråt hår

En kvinde med naturlig grå hår viser, at hun er fortrolig med, hvem hun er, og ikke ønsker at skjule det. De smyger sig bestemt ikke langs panelerne.

Bløde krøller 

Kvinder med langt, bølget hår signalerer sensualitet og femininitet og tilbagelænet stil. Det efterlader et stærkt indtryk på andre mennesker.


Kilde: Destinationfemme.com

Du vil (garanteret) også kunne lide