© Silke Grane

Silke Grane testede skønhedsprodukt i et år: "Dét havde jeg ikke set komme"

I nyt blogindlæg deler skønhedseksperten sin begejstring, efter hun har fået markant færre rynker og linjer

5. november 2019 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

Silke Grane (48) bor i Charlottenlund med sin datter, Carla. Hun har arbejdet med beauty de sidste 20 år, bl.a. som make up-artist og skønhedsekspert på Go’ Morgen Danmark. 

Silke Grane besluttede sig for et par år siden at lave sin egen beautyblog. Hun følte nemlig, at der manglede blogs til sin egen aldersgruppe, som hun kunne spejle sig i og hente erfaringer fra.

Med sin interesse i skønhedsbranchen elsker hun at teste trends og produkter, og finder hun noget, der virker, deler hun det på sin blog. Det har hun netop gjort med kollagenpulveret The Solution™, som hun har testet i et år. 

Hvad kan kollagenpulver?

Vores naturlige kollagenproduktion falder drastisk med alderen, og det er blandt andet derfor, vi får rynker. The Solution™ fra Oslo Skin Lab fungerer som et naturligt kosttilskud, hvor du giver kroppen mere kollagen, som blandt andet bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker. Ved at indtage kollagenpulveret plejer du huden indefra, hvilket betyder, at huden på hele kroppen får alle fordelene.

Silke har i testperioden fået hudscanninger, der analyserer hudstrukturen og måler linjer, porer, rynker, rødme og pigmentpletter.

© Oslo Skin Lab

Scanning efter de første to uger

Når Silke Grane tester skønhedsprodukter, er det vigtigt for hende, at resultaterne også kan bevises. Hun fik derfor en hudscanning i august 2018, da hun begyndte med The Solution™, og igen efter otte uger for at se effekten. På de to måneder havde huden forbedret sig markant. Scanningen viste nemlig, at hendes hud nu så ud til at være 41 år – og ikke de 47, som hun var – og hendes rynker var mindsket med 51 %. 

Her er resultatet efter 1 år

Silke har netop skrevet et blogindlæg om sin seneste scanning foretaget på en klinik i Helsingborg efter et helt år, hvor hun har indtaget produktet hver dag. 

Her skriver hun blandt andet: "Min hudstruktur er samlet forbedret med 18 %. Den er blevet finere og mere glat og jævn i overfladen, og mine porer er blevet mindsket med 5 %. Husk på, at jeg samtidig er blevet et år ældre. Så hurra for det, for det betyder, at min hud er blevet lidt fastere."

Scanningsbilleder fra før og efter, hvor de grønne linjer markerer de dybe rynker.

"Dét havde jeg slet ikke set komme"

"Der er sket en ret drastisk forbedring specielt under øjnene. Her har jeg fået mindsket de små linjer med 50 %! Dét havde jeg slet ikke set komme, og jeg er mega glad for, at The Solution har givet så meget. Specielt når det ikke var forventet, at jeg ligefrem ville få en forbedring. Jeg havde nok mest af alt regnet med, at jeg havde sat huden på pause. Så nu fortsætter jeg selvfølgelig."

Du kan læse hele Silkes blogindlæg her.

Resultater er altid individuelle

Når du indtager kosttilskud, er resultaterne naturligvis individuelle, og det er forskelligt, hvor hurtigt de ses og mærkes. Ifølge Silke har hun endda oplevet resultater, som produktet ikke selv lover: “Min hudsygdom rosacea er ikke så hidsig mere. I det hele taget virker min hud mere robust og mindre sart. Det er bare min egen oplevelse.”

The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, som kan blandes op i alt fra din morgenmad til et glas vand. En pakke består af 28 små poser med dagsdoser, som er nok til fire ugers brug.

Stor rabat: Spar 65 % på The Solution™

Hvis du selv vil i gang med kollagenpulveret, kan du lige nu få 65 % rabat på din første bestilling på medlemskab ved at bruge dette link. Det vil sige, at første pakke kun koster 174 kroner, og herefter koster det 349 kroner om måneden.

Du får leveret The Solution™ med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er ingen binding.

Læs mere på Facebook og Instagram.

Du vil (garanteret) også kunne lide