© Oslo Skin Lab

Så nemt og effektivt kan du reducere rynker og booste din huds smidighed

Plej din hud indefra med collagenpulver, og giv din hud et smukkere og mere glat udseende.

31. maj 2018 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

Du er dejlig, som du er, og det ved du (forhåbentlig) godt, men det er altså ingen undskyldning for ikke at passe på din hud og gøre den stærkere. For faktum er, at jo flere lys du sætter i fødselsdagskagen, jo lavere bliver dit collagenniveau og dermed din huds modstandskraft overfor eksempelvis sol, rygning, kost, forurening og mimik.  

Effektivt kosttilskud med collagenboost indefra

Men ingen grund til panik. For det er muligt både at øge elasticiteten og modstandskraften overfor dannelsen af rynker og linier ved at tilføre kroppen collagenpulveret The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen, som netop er kommet i den danske handel.

Eftersom dette collagen er brudt op i præcise peptidelængder, kan huden nemlig drage nytte af indtaget og forebygge rynker linier samt reparere din hud. Og som vi efterhånden har hørt så mange gange, så kommer skønhed (også bogstavelig talt) indefra.  

Hør mere om The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen i videoen.

En gave til dit ansigt, din krop og din rutine

Netop fordi du skal optage pulveret indefra, begrænser virkningen sig altså ikke bare til dit ansigt, men er med til at styrke og have en forbyggende effekt på din hud på både krop og ansigt. Dermed kan du glæde dig over, at pulveret også står kampklar overfor den irriterende appelsinhud og den slappe hud på halsen og hænderne, som vi nok alle sammen har stødt på.

Men uanset hvor godt noget virker, så er det afgørende, at det kan passe ind i hverdagen. Med The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen kan du nemt forsætte din normale rutine, uanset om det handler om at smøre dig ind i lækre cremer eller forkæle dit indre med en smoothie, cafe latte eller en lækker morgenmad. Pulveret har nemlig hverken smag eller lugt og skal blot drysses ud. Samtidig er pakken så lille, at du nemt kan gemme den i din taske eller tage den med på rejser. 

© Oslo Skin Lab

Dokumenteret effekt

Videnskaben bag kosttilskuddet The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen er også blevet testet og har dermed en dokumenteret positiv effekt på huden. I studiet deltog 114 kvinder, og resultaterne vidste tydelig, at de kvinder, som havde fået collagenpulveret, havde fået en mere glat og smuk hud. For at være sikker på at opnå en effekt, skal du tage kosttilskuddet i minimum 8 uger.

Prøv selv produktet her

Køb Anti-Wrinkle Collagen med rabat

Som Liv-læser er du så heldig, at du kan købe The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen med rabat: Brug koden LIV, som giver 40% på første bestilling ved medlemsskab og herefter 30% på alle fremtidige forsendelser. 

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret.

Pssst... husk at tage før- og efterbilleder, så du kan glæde dig endnu mere over resultatet. 

© Oslo Skin Lab

Du vil (garanteret) også kunne lide