© Oslo Skin Lab

Så nemt får du din hud i topform efter en solrig sommer

Vi er aldrig ældre, end vi føler os. Og dog. Vores hud er nemlig en åbenmundet en af slagsen og afslører, hvis vi glemmer at pleje os selv.

2. september 2018 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Care

Aaah, vi har længe kunnet glæde os over de lyse, varme dage og mange solskinstimer med fuld knald på temperaturen. Men det har også haft konsekvenser for vores hud, der både har været udsat for solens stråler, god mad og måske lidt ekstra rødvin og rosé. Altsammen ting, der sætter sit præg på vores hud.

Heldigvis er det nemt at komme i gang med hudplejen med kosttilskuddet og collagenpulveret The Solution™, der både øger elasticiteten og modstandskraften overfor dannelsen af rynker og linier ved at tilføre kroppen collagenpulveret.

Det er nemt!

Vi kan have nok så mange gode intentioner om at komme i gang med at pleje vores hud, men hvis det kræver for meget, så bliver det ofte for besværligt for de fleste. Det ved folkene bag The Solution™, og derfor har de gjort det nemt for os.

Det effektive collagenpulver skal nemlig optages indefra, og dermed kan du nemt bruge det i dine normale rutiner. The Solution™ består af 2,5 gram pulver, som du kan bruge, når du forkæler dit indre med en smoothie, cafe latte eller en lækker morgenmad. Pulveret har hverken smag eller lugt og skal blot drysses ud. Samtidig er pakken så lille, at du sagtens kan gemme den i din taske eller tage den med på rejser.

© Oslo Skin Lab

Og så virker det!

Faktum er, at jo ældre vi bliver, jo mere falder collagenniveauet, hvilket gør, at vores hud bliver mindre glat og stram. Collagen udgør nemlig en stor del af bindevævet i kroppen og er dermed en meget vigtig faktor til at styrke hudens struktur og tæthed. Og netop derfor kan du med fordel styrke dit collagenniveau med kosttilskudet The Solution™, som netop er kommet i den danske handel.

Pulveret har en dokumenteret effekt på både reduktion af appelsinhud og rynker. Det påviser en undersøgelse, der varede over seks måneder og blev udført på 105 raske kvinder i alderen 24-50. Efter 6 måneder var appelsinhuden reduceret, mens der allerede efter 8 uger var en reel reduktion af rynker på både hals, ansigt og hænder.

Læs mere om undersøgelserne her.

Denne effekt har kosmetolog på Oslo Hudplejeklinik, May-Britt Morad, også oplevet. Hun har lavet adskillige hudskanninger på kvinder før og efter deres brug af The Solution™, og hun bekræfter også resultaterne.

Køb Anti-Wrinkle Collagen med 40% rabat

Som Liv-læser er du så heldig, at du kan købe The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen med rabat: Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 40% på første bestilling af medlemskab.

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret.

Pssst... husk at tage før- og efterbilleder, så du kan glæde dig endnu mere over resultatet.

Se endnu mere om The SolutionTM på facebook og instagram.

© Oslo Skin Lab

Du vil (garanteret) også kunne lide