© Oslo Skin Lab

Plej din hud indefra og vink farvel til appelsinhud

Læs, hvordan du får bugt med appelsinhuden uden at ændre dine vaner

16. juli 2018 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

For mange er appelsinhud en naturlig del af det at blive ældre, men det betyder ikke, at du ikke kan ændre på din huds udseende. Og hvis du allerede nu tænker, at du ikke orker at stå med din tørbørste eller smøre dig med alverdens cremer, så forstår vi dig faktisk godt. For i en travl hverdag kan det være svært at tage kampen op med de irriterende buler på huden – også selvom bukserne bliver til shorts og kjolerne en smule kortere, når sommermånederne er over os.

Men heldigvis behøver du slet ikke ændre din hverdag eller rutiner for at passe på din hud og reducere graden af din appelsinhud. Med kosttilskuddet The Solution™ kan du uden besvær tage kampen op.

Dokumenteret reduktion af appelsinhud

Det, som ikke alle ved, er at collagenniveauet i vores krop har en stor betydning for, hvor glat og hvor stram vores hud kan holde sig. Collagen udgør nemlig en stor del af bindevævet i kroppen og er dermed en meget vigtig faktor til at styrke hudens struktur og tæthed. Og derfor kan du med fordel styrke dit collagenniveau med kosttilskudet The Solution™, som netop er kommet i den danske handel.

En undersøgelse har nemlig vist, at collagenet i The Solution™ har en reel effekt på hudens spændstighed og tekstur. 

Læs mere om The Solution™ og undersøgelserne her.

Blandt andet påviser studiet, at The Solution™ reducerer appelsinhud markant i løbet af seks måneder – både for overvægtige og normalvægtige. Undersøgelsen varede over seks måneder og blev udført på 105 raske kvinder i alderen 24-50 med moderat grad af appelsinhud. Efterfølgende kunne man konkludere, at graden af appelsinhud blev reduceret, hudens tekstur blev markant forbedret på lårene, og at spændstigheden af huden blev forøget sammenlignet med kontrolgruppen. Samtidig viste undersøgelsen også, at The Solution™ havde en reel effekt på reduktion af rynker allerede efter 8 uger. 

Også hos kosmetolog på Oslo Hudplejeklinik, May-Britt Morad, er begejstringen for The Solution™ stor. Efter have lavet hudscanninger på flere kvinder bekræfter hun også virkningen af kosttilskuddet. 

Her kan du læse mere om, hvad May-Britt Morad har oplevet af resultater blandt kvinder, der har brugt The Solution™.

Drik dig skøn(nere)

Som vi efterhånden har hørt mange gange, så kommer skønhed indefra, og det bliver ikke mindre sandt, når det drejer sig om kosttilskuddet. The Solution™ skal nemlig optages indefra, og dermed begrænser virkningen sig ikke kun til de områder, hvor appelsinhuden dominerer. Kosttilskuddet har samtidig en skyrkende og forbyggende effekt på rynker og slap hud på både ansigt og krop.

Og så er det nemt at bruge. The Solution™ består af 2,5 gram pulver, som du nemt kan bruge, når du forkæler dit indre med en smoothie, cafe latte eller en lækker morgenmad. Pulveret har hverken smag eller lugt og skal blot drysses ud. Samtidig er pakken så lille, at du sagtens kan gemme den i din taske eller tage den med på rejser.

Prøv selv produktet her

Køb Anti-Wrinkle Collagen med 40% rabat.

Som Liv-læser er du så heldig, at du kan købe The SolutionTM Anti-Wrinkle Collagen med rabat: Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 40% på første bestilling af medlemsskab.

En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af collagenpulveret.

Pssst... husk at tage før- og efterbilleder, så du kan glæde dig endnu mere over resultatet. 

Se endnu mere om The SolutionTM på facebook og instagram.

Du vil (garanteret) også kunne lide