Line Baun med Oslo Skin Lab Kollagen pulver
© Oslo Skin Lab/Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen: “Jeg er ikke aldersforskrækket, men jeg bliver glad, når folk roser min hud”

Journalist Line Baun Danielsen har aldrig haft noget imod at blive ældre. Men hun blev alligevel positivt overrasket, da en scanning viste, hvordan hendes hud havde udviklet sig i årene op til hendes 60-års fødselsdag – helt uden knive og botox.

7. juli 2022 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

50, 55 eller 60. For Line Baun Danielsen handler det ikke så meget om tallet, men om at føle sig godt tilpas og nyde livet der, hvor hun er. Hun motionerer flere gange om ugen, vinterbader, spiser sundt og passer godt på sin hud. For som hun selv siger:

“Huden er jo på mange måder et visitkort, som ikke bare sladrer om vores alder, men også om vores livsstil generelt.”

Derfor besluttede hun for 3,5 år siden at give kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab et skud – og hun har taget det hver eneste morgen siden da. Hos Line begyndte de første resultater nemlig allerede at vise sig på huden efter otte uger, og da hun i december sidste år fyldte 60, bekræftede en hudscanning, at kollagenet fortsat har effekt. Læs om det vilde resultat her, og hør Lines dom over kollagen som plejeprodukt.

Hvad er kollagen?

Kollagen findes naturligt i vores krop og er en vigtig byggesten i hud, sener og knogler. Allerede omkring 30-årsalderen begynder kroppens kollagenproduktion dog helt naturligt at falde, og når vi runder 40 år, er den reduceret med cirka 25 %.

Med et dagligt tilskud kollagen plejer du din hud indefra – både i ansigtet og på resten kroppen. The Solution™ fra Oslo Skin Lab, som Line tager, er et unikt patenteret kollagen, der behandler og forebygger, så du kan mindske de linjer og rynker, du måske allerede har, men også hjælpe huden med at bevare sin elasticitet på sigt.

En kop varm the med kollagen pulver
© Oslo Skin Lab

Sådan var resultatet

Før Line startede med kollagen, var hendes hud lettere ujævn med grove porer, en del solskader og dybe linjer omkring øjnene. Hun havde testet et hav af dyre og mindre dyre cremer, masker og serummer med varierende resultater. Så hun blev nysgerrig på, om kollagen og dét at styrke huden indefra faktisk kunne gøre en forskel.

I årene, Line har taget produktet, har hun flere gange fået scannet sin hud for at måle rynkedybde, antal linjer i huden, porestørrelse, solskader og røde pletter. Hun har løbende set en positiv effekt, selvom hun er blevet ældre, og særligt den seneste scanning, hun fik lavet i anledning af, at hun rundede 60 år, overraskede hende:

“Mine linjer og rynker særligt ved øjnene var reduceret væsentligt. Faktisk viste scanningen, at jeg havde 78% færre rynker på 3,5 år!,” fortæller Line.

Resultat af Line Baun efter brug af kollagen pulver fra Oslo Skin Lab

Resultatet fra scanningen viser, hvordan særligt linjer og rynker omkring Lines øjne er blevet mindre synlige. Faktisk er de ifølge hudscanningen reduceret med hele 78 %.

© Oslo Skin Lab/Line Baun Danielsen

“Jeg bruger mindre make-up end før”

Ifølge Line selv har hun egentlig aldrig haft så mange skønhedsrutiner. Hun starter altid sin morgen med et glas vand med friskpresset citron, derefter en kop kaffe med kollagenpulver, og så renser hun huden grundigt både morgen og aften med uparfumerede produkter, som giver fugt og hjælper med at genopbygge.

Det vigtigste er, at det er det er simpelt, men effektivt, og hun har fundet ud af, at kollagen er en god måde at give hendes hud det lille pift, hun syntes, den manglede:

“Der er sket meget med min hud, siden jeg begyndte på The Solution™. Selvfølgelig er jeg blevet ældre, men det mest markante er, at min hud har fået en finere struktur, mere glød – og så er linjerne om øjnene blevet mindre. Faktisk har det også betydet, at jeg bruger mindre make-up i dag end før”, siger Line og tilføjer:

“Selvom jeg ikke er aldersforskrækket, bliver jeg glad, når folk roser min hud og siger: Hvor er den flot - du ligner ikke en på 60!”

Line Baun med gode resultater efter Oslo Skin Labs kollagen pulver

Effekten af kollagenpulveret The Solution™ er individuel fra person til person. For Line begyndte de første resultater at vise sig på huden allerede efter otte ugers brug.

© Oslo Skin Lab/Line Baun Danielsen

Prøv The Solution™ med 50 % rabat

Vil du også prøve kollagenpulveret, som har reduceret Lines rynker og givet hendes hud mere glød? Som Liv-læser kan du lige nu prøve The Solution™ til halv pris. 

Følg linket her, og få 50 % rabat på første pakke. Helt automatisk! En pakke indeholder 28 dagsdoser, som svarer til fire ugers brug. Der er intet medlemskabsgebyr.

Du vil (garanteret) også kunne lide