© Karo Pharma

Glippede din skønhedssøvn? Sådan kommer du hurtigt til at se frisk ud

Vi kender alle de morgener, hvor vi næsten ikke kan genkende os selv med mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og en godt og grundigt træt og rynket morgenhud. Her er din lynløsning!

13. februar 2023 af Kommerciel redaktion

Der findes bare nogle morgener, hvor du ser lidt ekstra klatøjet ud. Måske har du sovet for lidt, og måske spiller kroppen dig simpelthen bare et puds – det er ikke altid til at blive helt klog på.

Der kvitteres med hævede og mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og en morgenhud, der ser ekstra træt og rynket ud. Du pjasker optimistisk lidt vand i ansigtet, men intet virker. Hvad gør du så?

Remescar har heldigvis svaret og produkterne, der kan fikse det hele på et øjeblik – og de er netop blevet lanceret i Matas. Vi viser dig tre af dem her.

Et løft til dine øjenlåg

Du tror det måske ikke, men en creme kan faktisk løfte de hængende øjenlåg – det kan Remescar Sagging Eyelids i hvert fald. Cremen indeholder nemlig en unik kombination af plantekompleks, sesamolie og berigende havvandsmikropartikler, som tilsammen har en øjeblikkeligt opstrammende og løftende effekt.

299,95 kr. i Matas. Find produktet her.

© Karo Pharma

Farvel til de mørke rande

Mørke rande har det med at være ligeglade med, om du har sovet dine otte timer eller ej. Heldigvis kan du hurtigt få situationen under kontrol. Remescar Eye Bags & Dark Circles virker nemlig øjeblikkeligt, og resultatet forbliver synligt i op til 10 timer. Cremen udjævner huden og reducerer mindre hævelser samt mørke rande under øjnene. 

299,95 kr. i Matas. Find produktet her.

© Karo Pharma

Færre rynker i en fart

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men resultaterne er altså klinisk dokumenterede; Remescar Instant Wrinkle Corrector kan reducere rynker og fine linjer og har allerede en synlig effekt ved første applicering. Så ser huden lidt ekstra træt og slap ud fra morgenstunden, kan du allerede med det samme nyde godt af cremens evne til at opstramme huden, reducere rynker og gøre huden glattere.

299,95 kr. i Matas. Find produktet her.

© Karo Pharma

Om Remescar

Remescar er videnskabeligt baserede produkter med klinisk bevist effekt, der giver øjeblikkeligt synlige resultater. Produkterne er udviklet for at forbedre hudens udseende og gøre tegn på aldring mindre synlig. De er nye i Danmark og eksklusivt lanceret hos Matas. Find dem her.

Du vil (garanteret) også kunne lide