Swiss Clinic Magasinet Liv


© Swiss Clinic I Ditte Capion

Få skøn ansigtsserum fra Swiss Clinic sammen med Magasinet Liv

Du sparer 910 kroner, hvis du køber den lækre ansigtsserum fra Swiss Clinic sammen med Danmarks bedste magasin til kvinder 40+

30. januar 2018 af Redaktionen

Swiss Clinic ansigsserum bidrager med at mindske og forebygge fremkomsten af rynker og giver din hud en smuk glans.

Ansigtsserummet består af fem hyaluronsyrer og fem peptidkomplekser – essensen i Swiss Clinics PENTA-teknologi. Den høje koncentration af disse fantastiske ingredienser med anti age-effekt fremmer en intensiv genopbygning af huden ved at bevare elasticiteten og modvirke, at huden bliver slap.


Sådan bruger du bedst Swiss Clinic ansigtsserum

1. Rengør huden
2. Påfør nogle dråber i ansigtet og på halsen
3. Lad serummet virket i ca. 15 min, inden du påfører dagcreme

Lige nu får du denne skønne ansigtsserum fra Swiss Clinic på 30 ml sammen med fem numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer 910 kroner!

Swiss Clinic ansigsserum
© Swiss Clinic

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype-app. Se videoen nedenfor, og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv, har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade appen fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du ovenikøbet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement, kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste