Magasinet Liv
© Ditte Capion | Tromborg

Få en lækker Tromborg Creme sammen med Magasinet Liv

Du kan lige nu få en skøn creme fra Tromborg med, når du køber Danmarks bedste magasin til kvinder 40+. Du sparer 690 kroner!

7. marts 2018 af Redaktionen

Lækker Tromborg creme til dig

Tromborgs Sun Primer – DNA Protection Cream er en blødgørende creme, der er beriget med 20 naturlige, aktive ingredienser og antioxidanter, der neutraliserer den negative effekt af frie radikaler genereret af stress, UV-stråling og miljømæssige faktorer. Ingredienserne beskytter hudcellernes DNA mod at blive ødelagt.

Den naturlige hovedingrediens kommer fra ren ekstrakt af en særlig vandmelon, der vokser under ekstreme forhold i Kalahari ørkenen i den sydlige del af Sahara. Vandmelonen har derfor udviklet sit eget forsvarssystem mod varme, udtørring og UV-stråling.

Ved at tilføre huden vandmelonekstraktet forstærkes hudens naturlige forsvarssystem.

Lige nu får du den skønne Tromborg-creme på 50 ml sammen med fem numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + porto. Du sparer 690 kroner!

Tromborg
© Tromborg Sun Primer

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype-app. Se videoen nedenfor, og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv, har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade appen fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du ovenikøbet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement, kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Seneste

Måske er du interesseret i...