© Oslo Skin Lab

Det betyder kollagen for din hud

Den store trend sikrer dig en lang række fordele, som både forbedrer din sundhed og skønhed

1. marts 2019 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

Selvom du er skøn, som du er, er det altid en god idé at passe på din hud og holde den så sund og stærk som muligt. Som du nok har hørt før, og muligvis har bemærket, kan du heller ikke komme udenom, at jo ældre du bliver, jo større er chancen for rynker og linjer. 

Men hvad skyldes det egentlig? Hvorfor får vi overhovedet rynker? Svaret på det hænger stærkt sammen med en stor trend inden for sundhed og skønhed: kollagen. Vi fortæller dig alt, du bør vide, om ingrediensen med de mange fordele, og hvorfor den er en gave til din 40+ hud.

Hvad er kollagen?

De seneste år har det været et stort hit i skønhedsindustrien, men hvad er det overhovedet? Kollagen er et protein, der er med til at danne bindevævets fibre. Det udgør cirka en tredjedel af det protein, vi har i kroppen, og det har afgørende betydning for vores hud, hår, negle og tænder. Desværre falder hudcellernes dannelse af kollagen fra 30 års-alderen, og det er blandt andet derfor, vi udvikler rynker, når vi aldres. 

De mange fordele ved at indtage kollagen

For at minimere både rynker, fine linjer og appelsinhud er det derfor ideelt at indtage kollagen. Jo højere dit kollagenniveau er, jo sundere og mere modstandsdygtig bliver din hud nemlig. Der findes faktisk forskellige typer af kollagen alt efter hvilke fordele, du ønsker. Type 1 og type 3 styrker hud, muskler, knogler, hår og negle, mens type 2-kollagen har en positiv effekt på vores led.


© Oslo Skin Lab

Hvordan får jeg mere af det?

Kollagen findes blandt andet i proteinrig mad. Proteiner i mad er dog ikke hydrolyseret, og har derfor ikke påvirkning på huden. Ønsker du at øge hudens elasticitet, udglatte huden og mindske rynker og appelsinhud, har Oslo Skin Lab udviklet The Solution™ med type 1-patenteret kollagen. Det er et kollagenpulver uden smag, som nemt kan blandes i mad og drikke og dermed virker indefra. 

Det er en nem, overskuelig løsning, som modvirker hudens aldringsproces og styrker din huds vitalitet. Faktisk behandler produktet ikke kun dybden og mængden af de rynker og linjer, du allerede har spottet i spejlet, men det har også en forebyggende effekt. Du skal blot indtage en lille dosis af pulveret dagligt.

Hvordan ved jeg, The Solution virker?

Der findes flere studier, der bekræfter virkningen af The Solution™. Desuden er kollagenpulveret testet af kendte bloggere som Line Baun Danielsen og Silke Grane. 

De to kvinder fik scannet deres hud både før og efter, de havde indtaget produktet, med en såkaldt Visia Scan, som benytter UV-lys til nøje at gennemgå alle områder af huden. De ønskede netop at have dokumentation bag testen - som viste helt tydelige resultater. Silke Grane fik reduceret rynkedybden med 51%, mens Line Baun Danielsen trods sin hudsygdom fik tre år yngre hud. De testede produktet i otte uger, men har efterfølgende begge fortsat med The Solution™.


© Oslo Skin Lab/Line Baun Danielsen

Prøv selv produktet her

Du kan læse meget mere om produktet lige her, eller du kan se mere på Oslo Skin Labs Facebook eller Instagram

Som Liv-læser er du faktisk så heldig, at du også kan købe The Solution™ med rabat. Ved at bruge linket her får du nemlig automatisk rabat på 50% på første bestilling af medlemsskab.

En pakke indeholder 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret. Det er individuelt, hvor store ændringer der sker, men de fleste ser resultater efter 8-12 uger.

© Oslo Skin Lab

Du vil (garanteret) også kunne lide