Moden kvinde holder en krukke med creme
Lad skønhedsredaktøren guide dig igennem junglen af produkter! © Getty Images

6 supergrønne og supereffektive skønhedsmærker til din 40+ hud

Hvilke grønne mærker bør du gå efter, når du køber plejende produkter til din voksne hud? Det skal skønhedsredaktøren sige dig!

24. april 2023 af Maria Rothmar

Det kan være enormt svært at navigere i den grønne skønhedsjungle. For hvilke produkter og mærker er grønne? Hvilke er gode? Hvilke skal du vælge til din voksne hud? Skønhedsredaktøren giver dig overblikket her! 

Hvis din 40+ hud er sart og sensitiv, skal du vælge...

...Rudolph Care

Den danske tidligere tv- og radiovært Andrea Elisabeth Rudolph lancerede i 2009 sit hudplejemærke Rudolph Care. Hovedtanken var, at det skulle kombinere luksus med økologi og omtanke for miljøet. Dengang var det da også det eneste hudplejemærke i verden med både Svanemærket og Ecocert-certificering.

Skønhedsredaktøren anbefaler: Bed den tørre, grå hud om at skrubbe af med Rudolph Cares økologiske Açai Body Scrub. Fintmalede kerner fra abrikos og açaibær klarer poleringen. 

...Derma Woman

Danske Derma Woman er helt back to basics. Her får du grundlæggende, økologisk, naturlig hudpleje, der bærer en perlerække af certificeringer: Ecocert, Svanemærket, Allergy Certified og Asthma Allergy Nordic!

Skønhedsredaktøren anbefaler: Derma Womans 24H Ansigtscreme er en fugtmættet sag uden dikkedarer. Masser af sheasmør, aloe vera og mandelolie med minimal risiko for ubehagelige hudreaktioner. 

Cremer fra Rudolph Care og Derma Woman.
Skønhedsredaktøren anbefaler Rudolph Care og Derma Woman.© Rudolph Care | Derma Woman | Med24

Hvis din 40+ hud er meget tør, skal du vælge...

...Mádara

Fire kvinder står sammen bag Mádara, som har base i Letland. Her fremstiller de højeffektiv hudpleje baseret på nordiske planter og urter som kastanje, alger, hvede, birk og kamille. Alt er økologisk og fyldt med fugt til din hud.

Skønhedsredaktøren anbefaler: SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask-masken fra Mádara fylder din huds dybeste lag op med hyaluronsyre plus pleje fra hørfrø og brændenælde. 

...Dr. Hauschka

Rudolf Hauschka begyndte at fremstille hudpleje af lægeplanter tilbage i 1935. Det har udviklet sig til en både naturlig og økologisk produktportefølje til både ansigt, hår og krop. Fugt, næring og respekt for hudens egne rytmer og processer er i højsædet.

Skønhedsredaktøren anbefaler: Husk halsen og barmen. Det minder Dr. Hauschka dig om med Regenerating Neck and Décolleté Cream med naturlige ekstrakter. 

Cremer fra Mádara og Dr. Hauschka
Skønhedsredaktøren anbefaler Mádara og Dr. Hauschka.© Mádara | Dr. Hauschka | Matas | Magasin

Hvis din 40+ hud mangler spændstighed, skal du vælge...

...Estelle & Thild

I 2007 så det svenske mærke Estelle & Thild skønhedsverdenens lys. Her er fokus på en kombination af natur og videnskab, som tilsammen giver et økologisk luksusmærke med vægt bag ordene, når de lover spændstige resultater til voksen hud.

Skønhedsredaktøren anbefaler: Du finder en overflod af smidiggørende næringsstoffer til din 40+ hud i Estelle & Thilds Nutrient Youth Oil: Jojobaolie, mandelolie, avocadoolie, solsikkeolie og naturligt E-vitamin.

... Tromborg

Danske Tromborg er et familieforetagende. Marianne Tromborg er idékvinden, mens hendes mand, Tim Schyberg, som er biokemiker, fører ideerne ud i livet. Filosofien er såkaldt biointelligens. Altså at optimere huden ved hjælp af økologiske planteekstrakter sat sammen med videnskab.

Skønhedsredaktøren anbefaler: Tromborgs Enrichment Leave On Mask hører til blandt sværvægterne i luksushudplejen. Brug den nat eller dag, og oplev magien ved naturens ypperligste peptider.

Olie og Leave on mask fra Estelle & Thild og Tromborg
Skønhedsredaktøren anbefaler Estelle & Thild og Tromborg til din voksne hud.© Estelle & Thild | Tromborg | Magasin | Webapoteket

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 2. april 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide