© Oslo Skin Lab

4 grunde til at tage kollagen

Med årene producerer vores hud mindre kollagen af sig selv, og vi får rynker og fine linjer. Derfor sværger mange til kollagentilskud – bør du gøre det samme? Og hvad kan det populære kosttilskud egentlig? Vi sætter proteinet kollagen under lup.

1. februar 2023 af Annonce for Oslo Skin Lab

Vi har helt naturligt kollagen i kroppen – blandt andet i huden, knoglerne og brusken. Men i løbet af livet begynder produktionen af kollagen at falde, og især menopausen går hårdt ud over kollagendannelsen, da østrogenniveauet falder. Det har fået mange fra kendisser til skønhedsguruer til at sværge til kollagentilskud, som bidrager til at øge hudens spændstighed og minimere fine linjer og appelsinhud.

Her giver vi dig fire årsager til, at det er en god idé at gøre kollagen til en del af din rutine – og til, at du skal fortsætte med tilskuddet, når du ser resultater.

Før kollagentilskud (til venstre) og efter kollagentilskud (til højre).

© Oslo Skin Lab

1. Du bekæmper rynker og fine linjer

Kollagen er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til at holde rynker og fine linjer på afstand. Da vi danner mest kollagen, mens vi er under 30 år, er det også her, vores hud er mest spændstig og glat.

Herefter begynder kroppens egen kollagenproduktion dog helt automatisk at falde med ca. 1-2 procent hvert år, og det er blandt andet derfor, at huden mister elasticitet i takt med, at vi bliver ældre.

Ved at tage et dagligt tilskud kollagen kan du holde denne proces på afstand. Et simpelt, men effektivt råd, der både kan være til gavn for din hud, som den er nu, samt bekæmpe mulige rynker på den lange bane – hvis altså du bliver ved med at tage det.

Du kan sagtens begynde at tage kollagentilskud, når du er i 60’erne, hvor du også kan opleve betydelige resultater.

© Oslo Skin Lab

Hvorfor tilsætte kollagenpulver fra Oslo Skin Lab?

Fordelene ved at indtage Oslo Skin Labs kollagenpulver The Solution™ er, at netop dette kollagen har dokumenteret effekt på følgende:

  • Bidrager til øget spændstighed og elasticitet i huden.
  • Giver glattere hud med færre og mindre dybe rynker og fine linjer.
  • Bidrager til at reducere appelsinhud.

The Solution™ fra Oslo Skin Lab er små pulverbreve, som indeholder 100 % rent hydrolyseret kollagen. Kollagenpulveret er smagsneutralt, så det kan blandes i både mad og drikke. Læs mere her. 

Klik her, og få 50 % på kollagentilskud fra Oslo Skin Lab. 

© Oslo Skin Lab

2. Du passer på din hud indefra

I modsætning til hudplejeprodukter som ansigtsrens, creme og serum, virker kollagenet indefra.

Der er meget, der tyder på, at det virker at tage kollagentilskud. Blandt andet viste en undersøgelse fra 2014, hvor 114 kvinder i alderen 45-65 år indtog kollagenpulver hver dag i otte uger, en gennemsnitlig reduktion i rynkedybden omkring øjnene på hele 20,1 procent. Læs mere om det her.

Vil du gerne passe på din hud indefra, skal du desuden drikke vand nok, få vitaminer og mineraler og bevæge kroppen. Det er altid en god idé at spise grønt og varieret. Undgå rygning og skadelig UV-stråling ved at bruge solcreme.

© Oslo Skin Lab

3. Det virker på hele kroppen

Hvis du sætter pris på at bruge så lidt tid som muligt på din hudpleje på hele kroppen, så vil kollagen være det perfekte tilskud for dig. Kollagen bidrager nemlig også til øget spændstighed og reducering af appelsinhud på områder som lår, mave og arme, og virker altså ikke kun i ansigtet. 

Alt i alt et lille tilskud med stor effekt. 

© Oslo Skin Lab

4. Du kan klare det på nul komma fem

Ikke nok med, at du gavner hele kroppen på én gang – du behøver heller ikke bruge ekstra tid, når du tager kollagentilskud. Faktisk tager det kun den tid, det tager at røre kollagenpulveret ud i din morgengrød, yoghurt, en kop kaffe eller et glas vand.

Unikt for The Solution™ fra Oslo Skin Lab er, at det allerede er doseret i den helt rette mængde, så du slipper for at måle af, men blot kan have din dagsdosis med i tasken og røre den ud i mad eller drikke. Nemt!

Læs mere om produktet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide