Kvinde creme
© iStock

3 SOS-cremer til din tørre vinterhud

Din hud ser tør ud, føles stram, og din dagcreme gør det ikke rigtigt længere. Din hud har brug for noget mere – du skal prøve en SOS-creme

20. januar 2015 af Mette Bundgaard


Om vinteren falder luftfugtigheden, og den tørre luft trækker fugten ud af din hud. Og det kan både ses og mærkes.

Løsningen er en creme, som er federe end din normale dagcreme. Både for at tilføre din hud den ekstra fugt, men også for at holde på den. Her er tre cremer, der gør det.

Oh My Cold
© Codage

Vinterserum

Oh My Cold fra Codage er et specielt vinterserum, der er lavet til at beskytte huden i kulden. Det forstærker hudens naturlige forsvar, minimerer skader og øger cellefornyelsen.

10 ml, 361 kr.

Shop den her.

Decubal Repair Creme
© Decubal

Den er fed!

Decubal Repair Creme er en ekstra nærende creme, som virker genopbyggende på en ekstra tør og beskadiget vinterhud, fordi den indeholder ikke mindre end 70 procent fedt. Du kan også bare bruge den pletvis på tørre pletter på albuer, fødder eller hænder.

100 ml, 113 kr.

Køb den her!

Kiehl’s Ultra Facial Cream
© Kiehl's

Ekstrem-testet

Lad dig ikke snyde. Kiehl’s Ultra Facial Cream er en let creme, men den binder fugten i huden døgnet igennem og gør den blød, samtidig med at den beskytter mod kold blæst og frost. Cremen er endda testet under ekstreme klimaforhold af deltagerne i en ekspedition i Grønland.

50 ml, 195 kr.

Shop den her.

Du vil (garanteret) også kunne lide