© Benjamin Client Media / iStock

3 naturlige produkter der redder dig fra trist efterårshud

Se, hvordan du bevarer din huds glød helt ind i efteråret med naturlige produkter, din hud vil elske dig for – helt uden at sprænge budgettet

11. oktober 2016 af kommerciel redaktion for Yves Rocher

Efteråret er over os, og det kan være hård kost for huden. Men fortvivl ej – med de rigtige produkter kan du bevare hudens glød og udstråling, uden at sprænge budgettet. Liv's læsere har nemlig muligheden for at købe produkterne med rabat her.

Mørkere tider = trist hud

Overgangen fra sommer til efterår kan give trist hud, der kommer ud af balance og opfører sig anderledes, end den plejer.

De køligere temperaturer udenfor kombineret med, at vi skruer op for radiatorerne indenfor, påvirker din hud, der måske bliver mere tør end normalt eller mister sin glød. Derfor er det ekstra vigtigt med den rigtige pleje.

1. Vælg dagcreme der beskytter huden

Stjernen i en god hudplejerutine er dagcremen. Forkæl din hud med en beskyttende dagcreme som Wrinkles and Radiance Smoothing Daycare fra Yves Rochers hudplejeserie Sérum Végétal.

Den indeholder en eksklusiv kombination af isurt og ekstrakt af ris, akacie og havtorn, som tilpasser sig til alle hudtyper og modvirker trist og livløs hud samt udglatter fine linjer og rynker*.

Hudplejeserien Sérum Végétal er baseret på planten isurt, også kaldet Life Plant, der vokser i ørkenområdene i det sydlige Afrika og er kendt for at kunne overleve under helt ekstreme forhold i naturen. De planter, der bruges i produkterne, er dyrket økologisk på Yves Rochers egne marker i La Gacilly i Frankrig.

Hvis du vil prøve produkterne fra Yves Rocher kan du helt eksklusivt shoppe med rabat – Magasinet Liv's læsere får nemlig muligheden for at købe et sæt med dagcreme, natcreme og øjencreme til blot 279 kroner. Læs mere her.

Wrinkles and Radiance Smoothing Daycare fra Yves Rochers hudplejeserie Sérum Végétal

2. Strålende øjne

Øjnene er sjælens spejl - talemåden henviser til de følelser, vi kan se, når vi kigger et andet menneske i øjnene, men husk også at passe ekstra godt på den sarte hud omkring øjnene. Prøv øjencremen Winkles and Radiance Luminizing Eye Roll-on fra Yves Rocher, der er let at påføre og modvirker fine linjer og rynker, samtidig med at den hjælper huden omkring øjnene med at genvinde udstrålingen. Den smidige roll-on-applikator stryger let hen over øjenkonturen og giver en let kølende følelse.

Øjencremen Winkles and Radiance Luminizing Eye Roll-on fra Yves Rocher

3. Plej huden, mens du sover

Vågn op med smuk hud - ja, tak! Om natten kan du med fordel vælge en ekstra plejende creme som Wrinkles and Radiance Smoothing Night Care fra Yves Rocher, der booster din huds udstråling og aktivt modvirker og udglatter linjer og rynker, mens du sover. Vågn op til en frisk og gennemfugtet hud med naturlig udstråling.

Natcreme Wrinkles and Radiance Smoothing Night Care fra Yves Rocher

*Testet in vitro

Du vil (garanteret) også kunne lide