© Getty

2 tydelige tegn på at din hud mangler næring indefra

Opdag den store forskel, det gør, med lidt hjælp indefra

21. maj 2019 af Benjamin Native Studio for Imedeen PP-IME-DNK-0467

Huden er et spejl på din indre sundhed, og din hud taler faktisk til dig… Det lyder måske lidt mystisk, men din hud afslører, om den har det godt eller skidt.

Derfor har vi samlet nogle af de mest almindelige tegn på, at din hud er i ubalance. Hvis du gerne vil rette op på det, er der god grund til at kigge lidt indad – du plejer sikkert allerede din hud med en lækker ansigtscreme, men skønhed kommer også indefra. Selv om gode cremer er guf for huden, er problemet faktisk ofte, at de ikke kan trænge ned i de dybere hudlag. Det kan derfor gøre en stor forskel at tilføje et kosttilskud til din skønhedsrutine.

1. Manglende udstråling

Har din hud fået en uensartet hudtone eller en trist farve med et gråligt skær? Det har lige været vinter i Danmark, så naturligvis er det lang tid siden, vores hud har set solen. Men i forhold til manglende glans og udstråling, betyder det ikke ”solbrun” hud – men hud med en flot, rosa glød i kinderne og ensartet hudtone. 

2. Fine linjer og rynker

De er jo uundgåelige – rynkerne. De kommer snigende med alderen, og de kloge siger, at især smilerynkerne er et tegn på et godt og levet liv. Men hvis du alligevel synes, der er kommet flere linjer på det seneste, eller de eksisterende træder tydeligere frem – så trænger huden til lidt kærlighed indefra.

© Imedeen

Imedeen Time Perfection

Imedeen Time Perfection er hudplejetabletter, der arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige cremer ikke kan nå ned, så fine linjer og rynker bliver mindsket og hudens kvalitet forbedres. Det anbefales, at du tager to tabletter om dagen i mindst 12 uger.

Imedeen Time Perfection indeholder det særlige Marine Complex, som er rigt på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, som naturligt findes i hudens støttevæv, og LycoPhenceGS® Forte, en patenteret formulering, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, C-vitamin og zink.

Få gode råd til, hvordan du gør din hud sund og sommerklar, find lækre opskrifter samt tilbud på produkter på Imedeens Facebookside og Instagram.

Find selv Imedeen her eller køb det hos din nærmeste Matas.

Du vil (garanteret) også kunne lide