Kvinde der står i morgenkåbe og kigger ind i et spejl og smiler
© iStock

Her er de største gaver til din 40+ hud

Okay, overblik. For hvad er det allerbedste at have stående på min toilethylde til min voksne hud? Det skal vi sige dig!

14. oktober 2018 af Redaktionen

En fugtmaske

- fordi den mætter din hud

En typisk 40+ hud kan typisk ikke få fugt nok, og en fugtmaske tanker din hud helt op med fugt. Særligt hvis du vælger en af dem, som skal sidde natten over. Så kan huden virkelig suge til sig. 

Anvend din fugtmaske et par gange om ugen. Din hud slapper af, det gør du også, og din hud kvitterer med at se mere fyldig og klar ud.

Tip! De fleste masker skal sidde på huden mellem 10 og 20 minutter, men der fås også flere og flere masker, som kan overnatte på huden.

Du kan med fordel bruge:

  • Swiss Clinics Face Perfecting Dry Mask er en tør sheet-mask, som du godt kan gå rundt med. Kan bruges tre gange, har en patenteret vandfri teknologi og er med 87 procent aktive ingredienser, som fugter og plejer din hud. Fås hos Matas.dk for 300 kroner.

Swiss Clinics Face Perfecting Dry Mask
Swiss Clinics Face Perfecting Dry Mask


© Swiss Clinic | Matas

En creme med A-vitamin

- fordi den stimulerer din cellefornyelse

A-vitamin er gavnligt for vedligeholdelsen af din overhud, da vitaminet stimulerer cellefornyelsen og kan få fine linjer og rynker til at syne mindre.

En A-vitaminsyrecreme er toppen af poppen i kampen mod rynkerne, da den beviseligt udglatter dem. Du kan dog kun få den med recept på apoteket, da den kan give lette bivirkninger som kløe, irritation og afskalning. 

Cremer med retinol og retinaldehyd, som er mildere former for A-vitaminsyrecremer, fås begge uden recept. De to stoffer kan også give rødme og afskalning, men kun i en meget mild grad. Det er selvfølgelig irriterende, men holder du ud, har du pludselig den fineste hud.

VIGTIGT! Brug kun din creme med A-vitamin to-tre gange om ugen i de første par uger. Når din hud så har vænnet sig til den: Brug den som en almindelig creme.

Du kan med fordel bruge:

  • Beauté Pacifique Crème Métamorphique som gør rynker mindre synlige og tilfører huden to former for A-vitamin. Bruges fortrinsvis om natten. Fås for 399 kr. hos Matas.dk.
Beauté Pacifique Crème Métamorphique
Beauté Pacifique Crème Métamorphique© Beauté Pacifique | Matas

En fugtgivende dagcreme

Al hud har brug for og har godt af fugt, men især voksen hud er i fare for at miste elasticitet og bliver dermed sværere at stramme op. Det sker, fordi hudens støttestruktur svækkes med alder og tid – og det betyder, at du har brug for endnu mere fugt for at undgå tørhed og slaphed.

Swiss Clinic dagcreme er en let absorberende creme, der indeholder vegetabilske ingredienser og bioteknologiske olier med fornyende og beskyttende egenskaber. 

Formlen arbejder i dybden, giver nyt liv til vævet og reducerer fine linjer samtidig med at den har en opstrammende effekt. Den giver huden ny glans og bidrager til et friskt og naturligt look.

Cremen koster 600 kroner hos Matas.dk

Dagcreme fra Swiss Clinic
Dagcreme fra Swiss Clinic© Matas.dk | Swiss Clinic

Du vil (garanteret) også kunne lide