Moden kvinde med gråt hår
© iStock

Sådan undgår du tørt sensommerhår

Efter en lang, varm og tør sommer kan håret godt trænge til en kærlig hånd. Vi har samlet en række skønne produkter, der hjælper dit hår tilbage på rette spor

21. august 2018 af Maria Clara Iuel

Hvis du ligesom os har nydt denne skønne sommer med en masse badeture og afslapning i det fri, så kan det være, at dit hår trænger til en ordentlig omgang pleje. Sol, badeture og tørt vejr slider nemlig på håret. 

Men frygt ej. Vi har samlet en række produkter, som hjælper dig med at få dit hår sundt og gennemfugtet igen. 

Få fugt indefra

Det er altid en god idé at få ekstra fugt igennem kosttilskud. En god fiskeolie kan gøre underværker for både hår og hud - og så er der desuden mange andre sundhedsfordele ved fiskeolie.

LYSI Islandsk Fiskeolie, 84 kr. hos Matas.dk

© Islandsk Fiskeolie

Husk beskyttelse

Der er god grund til at beskytte håret. Både når det kommer til varmebehandling og styling af håret, men faktisk også i forbindelse med solens stråler. En god beskyttelse er med til at holde på fugten, gøre håret mere medgørligt og nemmere at rede ud. 


Denne smarte spray fra Living proof er en 2-i-1. Den beskytter nemlig håret i forbindelse med varmebehandling og indholder samtidig spf, som beskytter dit hår mod solen. 

Restore perfecting spray, Living proof, 200 kr. hos Livingproof.com

© Living proof

En god hårkur

Trænger dit hår til hurtigvirkende og øjeblikkelig pleje, så er en hårkur muligvis svaret. Denne hårkur fra Purley Professionals giver dybdevirkende pleje og trænger effektivt ind i håret. Denne udgave indholder masser af fugt og lindrer desuden irriteret hårbund. 

Hair Repair 2, Purley Professionals, 195 kr. hos Purleyprofessionals.dk

© Purley Professionals

Vælg den rigtige shampoo og balsam

En god måde at sikre dit hår en masse fugt og pleje på er ved at vælge en god shampoo og balsam, som giver netop det. To simple ting der kan gøre en kæmpe forskel. 

Dette shampoo- og balsamsæt fra Organic Hairspa er både blødgørende og fugtgivende, hvilket er perfekt til dig med tørt og skadet hår. Desuden er hårplejesættet ekstra gavnligt for dig med farvet hår, idet både shampoo og balsam indeholder farvebeskyttelse.

© Organic Hairspa

Ekstra forkælelse

Vil du være ekstra god ved dit hår, så er et hårserum et godt sted at starte. Dette serum fra Evolve tilfører dit hår fugt og gør det let og blødt. Det hjælper også med at styre flyvske hår og samler spidserne pænt. Det gode ved et serum er, at det fedter mindre end en hårolie. 

Nourishing Hair Elixir, Evolve, 169 kr. hos Matas.dk

© Evolve

Du vil (garanteret) også kunne lide