Olaplex reparerer skadet hår: Sådan virker det

Olaplex skulle efter sigende give sundere lokker. Vi har testet produktet – læs med her og få skønhedsredaktørens dom.

22. december 2015 af Mette Bundgaard

Dit hår vil elske det!

Sådan virker en Olaplex-behandling

En Olaplex-behandling koster fra omkring 400 kroner. Får du den i forbindelse med farvning eller lysning, koster den fra 500 kroner, inklusive Hair Perfector til hjemmebrug – som ellers koster 250 kroner for 100 ml.

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg læste om denne revolutionerende frisør-nyhed: En salon-behandling ved navn Olaplex, som skulle kunne reparere skadet hår. Hm ...

Olaplex er et molekyle, som skaber flere bindinger i håret og reparerer de allerede ødelagte bindinger – og er derfor særligt god i forbindelse med en kemisk behandling hos frisøren, men den kan også stå alene.

Sådan foregår det:

Olaplex er en tretrinsbehandling, hvilket vil sige tre produkter i rap. Det første, Bond Multiplier, bliver blandet i den hårfarve, jeg skal have i. Det andet, Bond Perfector, får jeg i lige efter hår-farven. Og til sidst får jeg tredje produkt, Hair Perfector, som skal bruges en gang om ugen for at styrke håret yderligere.


Og resultatet er:

Jeg må overgive mig – det virker! Ikke bare so, so. Det er yderst effek-tivt. Det gør en forskel. Mit hår føles sundere, stærkere og sam-tidig blødere, og jeg føler slet ikke, at jeg har fået det farvet. Ingen tørre eller ru fornemmelser. Det kan kun anbefales.

Seneste

Måske er du interesseret i...