Kvinde med krøller
Bliver dine krøller for frizzy? Hårstylisten giver her sit bedste tip til at passe på krøllet hår.© Getty Images

Hårstylistens bedste tip til at pleje krøllet hår

Bliver dine krøller for frizzy og tørre? Hårstylisten giver dig sit bedste tip til, hvordan du skal pleje dit krøllede hår.

16. april 2021 af Anja Skeppe Grahn

Hårstylisten

Den svenske hårstylist Sainabou Chune har sammen med skønhedsmærket Budgie udviklet en serie pleje­- og stylingprodukter til krøllet hår.

Hvad er dit bedste tip til at passe på krøllet hår?

“Hår med krøller er ofte tørrere. Derfor er det supervigtigt at tilføre meget fugt til håret,” siger hårstylist og krølle­ekspert Sainabou Chune.

Hvad er den typiske fejl, som mange med krøller begår?

“Ikke at blive klippet regelmæssigt! Find en frisør, som er god til at klippe krøller, og som du kan føle dig tryg ved. At komme af med tørre og spaltede hårspidser gør underværker for dit hår, og det at få klippet håret i en form, som hjælper og fremhæver krøllerne, gør stylingen meget nemmere.”

Du har udviklet produkter til krøllet hår – hvordan bruger du dem?

“Jeg kan godt lide at kombi­nere geleen med cremen. Jeg starter med at tilføre håret fugt og næring ved hjælp af cremen og følger efter med geleen for at få hold. For det bedst mulige resultat putter jeg geleen i halvfugtigt hår og klemmer eller ‘snurer’ produkterne ind,” siger hårstylist og krølle­ekspert Sainabou Chune.

The twist & curl jelly with holding power fra Saina x Budgie
Gelé, som giver krøllerne fugt, næring og definition. The twist & curl jelly with holding power fra Saina x Budgie, 110 kr.© Saina x Budgie

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 4. februar 2021.

Du vil (garanteret) også kunne lide