© iStock

4 simple råd, der redder dig fra tørt og kedeligt efterårs-hår

Vi viser dig, hvordan du hele efteråret bevarer hårets glans, fylde og udstråling - kun ved hjælp af naturlige og organiske produkter

11. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for Björn Axen

Oktober markerer midten af efteråret, og selvom årstiden ofte er våd, bliver håret desværre kun mere tørt. Den kolde luft og tørre indendørsvarme gør nemlig, at dit hår ikke får fugt, hvilket er generende for både hår og hovedbund, og gør, at dit hår mister fylde og udstråling. 

For at undgå ødelagt, glansløst hår i de mørke måneder, bør du give dit hår ekstra omsorg og pleje. Vi viser dig hvordan med produkter fra Björn Axens økologiske og mest naturlige hårplejeserie Organic, som tager hensyn til både dig og miljøet. 

1. Investér i fugtgivende shampoo og balsam

Selvom det lyder basalt, kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du bruger den rette shampoo og balsam. Hvis du gerne vil reddes fra tørt efterårs-hår, er det vigtigt, at de produkter, du alleroftest kommer i håret, både fugter og renser ordentligt. Gå efter de produkter, som indeholder plejende olier, så dit hår får den nødvendige fugt til at overleve kulden.

Organic Moisturizing Conditioner og Gentle Shampoo fra Björn Axen er lavet på økologisk aloe vera og nordiske sukkerroer, så dit hår bliver blødt og smukt helt naturligt, og i øvrigt modvirker statisk hår, som ofte er et problem i vintermånederne.

2. Brug olie

Hvis du frygter beskadigede spidser, uregerlige små totter og kruset hår, er et af de mest effektive produkter en plejende og fugtgivende olie til håret. En dråbe eller to er oftest nok til at tilføre dit hår masser af glans og liv og kan derfor nemt og hurtigt være din redning hele halvåret. 

Björn Axen Organic Caring Hair Oil giver naturlig pleje ved at forene olier fra shea, jojoba, solsikke, rasp, havtorn, camelina og bergamot. 


Organic Moisturizing Gentle Shampoo 250 ml, Björn Axen 150 kr. // Organic Moisturizing Conditioner 250 ml, Björn Axen 150 kr. // Organic Caring Hair Oil 30 ml, Björn Axen 175 kr.

3. Giv dit hår volume

Det våde vejr kan hurtigt gøre håret fladt, kruset og kedeligt. Det er til trods for, at du måske har brugt tid foran spejlet om morgenen på at gøre det friskt og livligt. Hvis du vil tilføre fylde til det flade hår, skal du lede efter en creme eller mousse, som skaber volume og løfter håret, så din morgenstyling holder hele dagen.  

4. Bring sommerfølelsen tilbage

Hvis du savner følelsen af at ligge på stranden og mærke den dejlige duft af havvand, kan du nemt få bragt fornemmelsen tilbage. En saltvandsspray er en plejende spray, der udover at give volume og forebygge statisk hår, også giver håret samme udtryk, som når det har været i saltvand et par gange og solen har tørret det. Den giver både fylde og bevægelse, og så dufter den af sommer.

Organic Universal Styling Cream fra Björn Axen giver volumiøst hår, definerer krøller, fjerner krus og forbedrer teksturen i håret.


Organic Universal Styling Cream 100 ml, Björn Axen 150 kr. // Organic Texturizing Salt Water Spray 150 ml, Björn Axen 150 kr.

Björn Axen var sponsor ved Liv Model, hvor de fem heldige vindere blandt andet modtog en goodiebag med Björn Axens Organic-hårplejeserie. Serien anvender duft med naturlig, æterisk bergamotolie, som giver dig en følelse af velvære og luksus. 

Du kan se mere om produkterne her.

© Björn Axen

Du vil (garanteret) også kunne lide