Stærke negle
© Getty Images

Få stærkere negle med dette geniale (og simple!) trick

Og det eneste, du skal bruge, har du allerede i køkkenskabet

30. december 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Har du også negle, der knækker, hvis du skal løfte noget eller bare så meget som overvejer at tage stramme bukser på? Eller trænger dine negle bare til lidt ekstra fugt? Vi kender det hele alt for godt... Men vi har fundet et supersimpelt trick, der ikke alene gør neglene stærkere, men også giver dem en masse ekstra pleje.

Så hvad enten dine negle er slidte, sarte eller bare trænger til et ekstra boost, så bliver du simpelthen nødt til at prøve det!

En lille smule olie

Du tager et par skefulde olivenolie og varmer det i en skål i mikroovnen og lader det køle en lille smule af. Så dypper du dine negle ned i den lune olie og lader dem være der i cirka 15 minutter. Olien trænger ind i dine negle og fingerspidser og sørger for masser af pleje indefra.

Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du orker, men hvis du masserer olivenolien ind i dine negle hver dag, vil du begynde at se resultater hurtigere. Hvis du ikke har tid til at gøre det i løbet af dagen, kan du putte den lune olie på dine negle og tage bomuldshandsker på, inden du lægger dig til at sove om aftenen

Og hvis du ikke rigtigt føler for at smøre dine negle ind i olivenolie, kan du vælger andre alternativer, såsom kokosolie, tea tree oil eller arganolie – det er helt op til dig.

Når du er færdig med ‘neglemasken’, skyller du den overskydende olie af med koldt vand, så fugten bliver inde i dine negle.

Det er altså nemt – og det er effektivt!

Kilde: Marieclaire.co.uk

Du vil (garanteret) også kunne lide