Kapsler fra Elizabeth Arden sammen med Magasinet Liv
© Elizabeth Arden

Få plejende serumkapsler fra Elizabeth Arden sammen med Magasinet Liv

Trænger du til selvforkælelse? De plejende kapsler forbedrer fugtniveauet på hudoverfladen og mindsker fine linjer og rynker i dit ansigt. Du sparer 610 kroner, hvis du køber kapslerne sammen med fem numre af Magasinet Liv

30. april 2019 af Redaktionen

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Den kliniske og dermatologisk testede formel styrker hudens reparationsmekanisme, forbedrer fugtniveauet på hudoverfladen og mindsker fine linjer og rynker.

En kombination af nye ingredienser og højere koncentrationer af eksisterende ingredienser genopbygger ikke alene de vigtige og naturligt forekommende lipider, men styrker også hudens naturlige fornyelsesproces – resultatet er et synligt fastere, glattere og sundere udseende. 

Bøtten indeholder 30 stk. serumkapsler. 

Lige nu får du serumkapsler fra Elizabeth Arden sammen med 5 numre af Magasinet Liv til kun 199 kroner + porto. Du sparer 610 kroner. Læs mere om tilbuddet her. 

Kapsler med serum fra Elizabeth Arden
© Elizabeth Arden

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste