Abo-tilbud med ur og magasiner
Slå til nu og spar 849 kroner. © Jewellery of Copenhagen | Magasinet Liv

Få et elegant Jewellery of Copenhagen ur sammen med Magasinet Liv

Uret er tidsløst og elegant – og udgør sammen med de 5 magasiner den perfekte gave til dig selv, eller én du holder af. Læs mere om tilbuddet her

30. juli 2019 af Redaktionen

Smukke Marilyn Monroe sang det så korrekt: Diamonds are a girl's best friend! Og hvad end der er tale om diamanter eller ej, så har hun fat i noget. Er du blandt de mange kvinder, som (næsten) ikke kan få nok af smykker og andre fine accessories, så læs med her, hvor vi har et tilbud, som kan udvide din samling. 

Jewellery of Copenhagen ur

Netop nu får du et elegant og minimalistisk armbåndsur med i købet, når du køber fem numre af Magasinet Liv. 

Uret har en flot rem af rustfrit stål og er fremstillet med urkasse i nikkelfrit og rustfrit stål. Urkassen måler 36mm i diameter, og uret har et klassisk tidsløst design, som er med til at gøre uret velegnet til både hverdag og fest. 

Remmen kan nemt justeres i længden. Uret findes i forgyldt eller forsølvet rustfrit stål.

Din pris

Lige nu får du et Jewellery of Copenhagen ur sammen med 5 numre af Magasinet Liv for kun 199 kroner + 59 kroner i porto og ekspedition. Du sparer 849 kroner! Du finder tilbuddet her.

Jewellery of Copenhagen ure i sølv og guld
© Jewellery of Copenhagen | Magasinet Liv
Jewellery of Copenhagen ur sølv
© Jewellery of Copenhagen | Magasinet Liv
Jewellery of Copenhagen ur guld
© Jewellery of Copenhagen | Magasinet Liv

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv, har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement, kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste