© iStock

Eksklusiv makeup, der plejer og giver udstråling

Gør din hud silkeblød og få en fejlfri glød med produkter, der både plejer og dækker.

18. december 2017 af Sensai

Silke ser smukt ud og føles skønt mod huden. Den følelse kan du overføre til din hudpleje og makeup, så din hud føles silkeblød og får en lysende glød, som holder hele dagen.

Den eksklusive Koishimaru-silke er nemlig signaturingrediensen i Sensais produkter, der forener hudpleje og makeup, så du får masser af pleje under makeuppen, mens den stråler af velvære. 

Hemmeligheden bag en smuk, naturlig teint

Glowing Base er en primer med perlemorspigmenter, der udglatter hudtonen og giver en smuk, lys glød. Luminous Sheer Foundation giver en dugfrisk og og lysende finish mens Flawless Satin Foundation sørger for langvarig gennemfugtning af huden og giver en blid glød.

Vi kender allesammen det med, at huden kan hungre efter fugt og lys. Det, der giver dig den lækre udstråling, så du føler dig som den bedste version af dig selv.

Det helt særlige ved Sensais foundations er, at de plejer og fugter huden mens de med lysspredende partikler og farvekorrigerende pigmenter sørger for en fejlfri dækning og udstråling. Koishimaru-silken fusionerer med huden, da silken minder om hudens opbygning og derfor lægger sig naturligt og let, så du ikke mærker, du har den på.

Den helt rette finish

Blend din foundation nemt ind i huden med Liquid Foundation Brush - det skrå hoved sørger for, at du kommer ind alle vegne. En løs pudder som Translucent Loose Powder fastholder din foundation. Giv dine kindben, bryn og og din hage ekstra glød med en highlighter som Supreme Illuminator.

Ingen makeup er fuldendt uden den helt rette finish, som kan løfte dit look fra flot til smukt ved hjælp af lysets næsten magiske effekt. 

Sensais pudder og highlighter giver dig mulighed for at skræddersy din udstråling lige efter dine behov og ønsker, hvad enten du går efter friskt morgenlys eller en dramtisk aftenglød. Lyset bliver blødt reflekteret og fremhæver dine allerbedste ansigtstræk, så din hud fremstår smuk med en silkeblød overflade.

Du vil (garanteret) også kunne lide