Kvinde med flotte øjenvipper
© Getty Images

De 5 trin til flotte øjenvipper

Har du fuldstændig styr på, hvordan du lægger din mascara helt perfekt? Skønhedsredaktøren guider dig i fem nemme trin

1. januar 2019 af Maria Rothmar & Simone Schnoor

1. Et rent underlag 

Nej. Det er ikke en god og tidsbesparende idé at lægge ny mascara oven på den fra i går. Det drysser, klumper og slider på vippehårene. 

2. Bevæg i zig-zag 

Læg børsten ved vippernes rødder, og før den udad, mens du trækker den fra side til side. Du kan hjælpe påføringen på vej ved at blinke ned over børsten imens. 

3. Få det hele med 

Det giver det flotteste helhedsindtryk, hvis alle vippehårene er farvede. Tjek, at du også har fået de alleryderste og helt små hår med. 

4. Husk dem for neden 

Spær øjene op (og af en eller anden grund åbner munden sig også), og læg mascara på de nederste vipper. Træk børsten sidelæns over dem, og husk igen at få alle hårene med. 

5. Lag på lag 

Læg så mange lag, du ønsker, men pas på – for pludselig har du klump vipper. Skulle det ske, kan du rede dem med en lille, fintandet vippekam eller en ren mascarabørste.

Brug en god mascara

En god mascara er alfa omega, når du skal opnå flotte, lange vipper. Det er her vigtigt, at du bruger en mascara, hvor børsten formår at ramme hvert enkelt af dine vippehår, så de alle bliver farvede.

Et rigtigt godt bud på en fremragende mascara er Extended Play Lash Mascara fra MAC, der er exceptionel god til at bue og løfte hvert enkelt vippehår via dens specialdesignede børste.

Du vil (garanteret) også kunne lide