Makeup med spiseske
© Pinterest @refinery29.com

7 overraskende skønhedstricks, du kan udføre med en spiseske

Troede du, at spiseskeen havde fast plads i køkkenet? Så skal du (ligesom os) tro om igen

8. april 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi er tidligere blevet beriget med makeuptips til gråt hår, og vi har også lært, hvordan vi slipper af med tør hud. Nu får vi endnu flere tips og tricks fra skønhedsverdenen, og denne gang skal vi bruge en ting, vi normalt kun bruger til at spise suppe eller is: Nemlig en ske. 

Om skeen bliver lige så uundværlig i vores skønhedsrutine som i køkkenet, ved vi ikke. Men smart er det! Se selv her.

1. Farverige negle

Hæld to neglelakker i forskellige farver på en ske, og rør dem lidt rundt med en hårnål eller en tandstik. Placer neglen i blandingen, og rens eventuelt huden omkring neglen ren med en neglelakfjerner efterfølgende.

2. Undgå neglelak ud over det hele

Nu vi er ved neglene: Hvis du sætter en plastic-ske ind under det yderste af din negl, er du sikker på, at de lakkerende dråber ikke går til spilde på huden. 

3. Slip af med poser under øjnene

Der findes mange utrolig lækre produkter til trætte øjne, men du kan også forsøge at slippe af med hævede øjne med et spiseske. Læg en ske i fryseren natten over, og placer den lige under dit øje. Hold den der, indtil du kan se, dine øjne vågner mere op. Nemt, enkelt og effektivt!

4. En lige eyeliner

Sådan en flydende eyeliner kan altså være lidt af en kamp at lægge pænt. Prøv derfor at bruge en ske som en slags lineal. 

5. Perfekt øjenskygge

En spiseske kan også bruges til at lægge en festlig øjenskygge i to farver. Smart!

6. Velformede bryn

Skeens både lige og runde linjer er ikke kun gode vejvisere til din øjenmakeup. Du kan også få markerede øjenbryn med skeens hjælp! 

Se videoguiden til fine bryn herunder.

7. Farvel til mascara alle andre steder end vipperne!

Er du (heller ikke) helt så god til at lægge mascara uden også at ramme huden over eller under øjet? Så find en ske frem fra køkkenskuffen!

Du vil (garanteret) også kunne lide