Maye Musk
© Instagram @mayemusk

69-årig model bliver kendt makeupmærkes nye ansigt udadtil

Vi jubler, når kosmetikverdenen endnu en gang viser, at skønhed ikke har en døjt med alder at gøre

28. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Den amerikanske makeupgigant CoverGirl har i mange år lavet skønhedsprodukter til kvinder med filosofien om, at det unikke ved alle kvinder skal fremhæves.

Dette budskab er kun blevet forstærket, når de gennem årene har haft mange forskellige kvinder i front: De var blandt andet det første store kosmetikmærke, der skrev kontrakt med en sort model, Lana Ogilvie, hvilket var tilbage i 1992. 

Og i 2012 havde de megaseje og sjove Ellen DeGeneres med i en reklame sammen med Sofia Vergara, hvor de viser, at de ikke er bange for at blande deres filosofi om diversitet og skønhed med en hel masse humor. Se videoen herunder: 

Skønhed i alle aldre

Nu har CoverGirl annonceret deres nye ambassadør og firmaets ansigt udadtil, nemlig den 69-årige model Maye Musk.

Musk har været model, siden hun var 15 år, og i sin over 50 år lange karriere har hun være frontfigur i en lang række store kampagner for kosmetikfirmaer som Clinique og Revlon.

Der er (heldigvis) begyndt at komme mere og mere fokus på, at skønhed findes i alle former, farver og aldre, og vi glæder os over, at CoverGirls nye ambassadør blot er endnu én i rækken af kvinder, vi kan se op til, fordi de tør at skille sig ud

Musk selv ser frem til sin nye rolle som CoverGirl; hun fortæller på Instagram, at hun i årevis har beundret de smukke CoverGirl-modeller og er overvældet over, at hun selv er blevet én af dem i en alder af 69. Hun takker CoverGirl for at have inkluderet hende i deres klan af diversitet.

Skønhed er i sandhed for kvinder i alle aldre,” understreger hun. 

Du vil (garanteret) også kunne lide