© Pernille Aalund

5 tips fra Pernille Aalund, der vil booste din indre skønhed

Lån forfatterens tricks til blandt andet mindset, motion, madvaner - og et helt særligt skønhedsfix til smukkere hud

16. oktober 2019 af Benjamin Native Studio for Oslo Skin Lab

Pernille Aalund (57) er gift med coach Kim Boye og mor til Tobias, Marcus og Anine. Hun er forfatter, entreprenør, tidligere tv-vært og chefredaktør. Hun holder foredrag, skriver bøger og har desuden succes med sin egen blog. 

Pernille Aalund forbindes med mange talenter og store projekter, men også med spiritualitet og sine ærlige og sårbare tekster. For hende er det alfa og omega at passe på sig selv og pleje sig selv indefra. Det gør hun blandt andet gennem søvn, grøn kost og et kosttilskud, der bevarer og bygger kroppen op, og som hun er ambassadør for - nemlig Oslo Skin Lab

Her giver hun dig fem råd til at pleje dig selv fra inderst til yderst.

1. Få en god søvn med rolige ritualer

"Søvn er en af de vigtigste gaver, du kan give dig selv og din krop. Se, om du kan komme i seng omkring klokken 22 om aftenen. Sov gerne syv-otte timer (det er individuelt, hvad man har brug for). Skab gode, beroligende ritualer, før du går i seng. Læg for eksempel mobilen væk en time før, du skal i seng. Sørg for, at der er luftet godt ud i dit soveværelse. Tag et varmt fodbad, før du lægger dig, eller drik en kop varm urtete."

2. Byg kroppen op med kosttilskud

"Jeg elsker at pleje mig selv med naturlige produkter. Mit primære skønhedsfix er, udover min mad og mit positive livssyn, det kosttilskud, jeg drikker, som længe har været ’The Solution’ fra Oslo Skin Lab. Det gør min hud mere levende og fast, og jeg kan godt lide tanken om, at jeg hjælper min krop med at hjælpe sig selv. Jeg tager det for at styrke min hud; det tilfører mig det kollagen, jeg desværre producerer mindre af, fordi jeg har den alder, jeg har. Nu vil du sikkert spørge: Virker det? Og svaret er JA! Min hud er mere spændstig og frisk, de mindste rynker er helt væk og de store formindsket."

Kosttilskuddet 'The Solution' tilfører naturligt huden kollagen, som kroppen selv begynder at miste i begyndelsen af trediverne, hvilket bl.a. er skyld i, at du får rynker. 

© Oslo Skin Lab

3. Omgiv dig med positive tanker og relationer

"Alt begynder hos dig selv. Tænk udelukkende pænt om den, du er. Fortæl dig selv, hvad du er god til, og om alle de gode ting, der snart skal ske. Det, du vander, vil gro! Hvis du har kærlige tanker om dig selv, vil du skabe en positiv energi i din krop. Og hvis du sender positive energier ud, vil du også tiltrække positive energier. Nye forskningsresultater viser, at sunde relationer står øverst på listen over væsentlige årsager til, at mennesker bliver meget gamle. Gode relationer bygger os op, er konstruktive, ærlige og kærlige."

4. Kom langt med grøn kost

"Kosten er blandt noget af det vigtigste for dit helbred og en smuk krop. Den rigtige kost vil bygge dig op, bidrage til din regenerering og have indflydelse på dit humør. Man kan spise sig til et bedre liv. At give sig selv rigeligt med grøntsager hver dag kan du komme langt med. Jeg spiser kun kød ganske få gange hver uge, men til gengæld er jeg god til at spise grøn salat i alle mulige varianter. Det kan varmt anbefales. Drik rigeligt med vand."

5. Hold dig smidig

"Bevægelse styrker dit helbred og dit humør, holder din krop fri for skader og sætter gang i forbrændingen. Men du behøver ikke dyrke hård motion, hvis du vil holde din krop i en sund form. Smidighed er langt det vigtigste. Jeg dyrker 'de 5 tibetanere' hver dag. Det tager omkring 14 minutter at gennemføre. Hvis du kombinerer det med at cykle, svømme, gå eller anden bevægelse minimum en halv time hver dag, har du givet dig selv en stor gave."

© Oslo Skin Lab

Om kosttilskuddet fra Oslo Skin Lab

The Solution™, som er nævnet i artiklen, er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker. Produktet har ikke kun effekt på et enkelt område, men gavner hele din krop, så du får glattere og mere jævn hud overalt. The Solution™ består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, som kan blandes op med din morgenkaffe, smoothie eller, som Pernille gør, med et glas vand.

Du kan læse mere om Pernilles oplevelser med The Solution™  i hendes eget blogindlæg

Få 50 % rabat på kollagenpulver

Kunne du tænke dig at prøve kollagenpulveret The Solution™, kan du som Liv-læser få 50 % rabat på første pakke på medlemsskab ved at bruge dette link. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 % rabat – en pris på 349 kroner månedligt.

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug.

Læs mere på Facebook og Instagram.

Seneste

Måske er du interesseret i...