Moden kvinde smører creme på halsen og i ansigtet
Vidste du, at du kan bruge din primer på tre forskellige måder?© Getty Images

3 forskellige måder, du kan bruge din primer på

En primer er en ret nyttig ting at have i makeupskuffen. Ikke nok med at den fungerer som et solidt underlag for makeup, så har den nemlig også andre smarte funktioner – læs bare her

17. juli 2019 af Maria Rothmar

Hvis du endnu ikke ejer en primer, så er der ret god grund til at investere i en. Den hudfarvede creme har nemlig flere smarte funktioner. Og som bonus er den ikke særlig svær at håndtere. 

Herunder giver skønhedsredaktøren dig tre måder, hvorpå du kan bruge din primer. Smart! 

1. Som underlag for makeup

Den klassiske anvendelse for en primer er som en form for spartelmasse – i mangel af et bedre ord. Den fylder ligesom linjerne ud og fungerer som et hæftende underlag for din foundation, så din foundation ligger pænere og holder længere.

2. Som fortynder til foundation

Er din foundation til den tyktflydende side, eller sidder nuancen ikke lige i skabet, kan du blande dagens dosis op med en lille klat primer. Det fungerer bedre end at blande den med almindelig dagcreme, da primeren også har en ensartende effekt.

3. Som forskønner alene

Vil du gerne se lidt friskere ud end normalt, men orker du ikke et makeup-projekt? Så kan en primer over din dagcreme faktisk gøre en stor forskel. Din hud ser ‘nøgen’ ud, men får ligesom et Instagramfilter over sig.

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 6. juni 2019.

Du vil (garanteret) også kunne lide