Smilende kvinde
© iStock

10 fantastiske skønhedstricks, du kan udføre med Vaseline

Vidunderproduktet kan blandt andet bruges til fødder, hår og makeup – og så er det billigt!

10. august 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi er før blevet forbløffede over, hvilke skønhedsprodukter en avokado kan erstatte, og hvilke vilde skønhedstricks, du kan udføre med en spiseske.

Nu er det igen tid til at eksperimentere i skønhedens tegn, og denne gang skal du overraskes af det naturlige multiprodukt Vaseline, som du helt sikkert kender – og måske endda allerede har derhjemme. 

Her har vi samlet ti fantastiske skønhedstricks til dig, som du kan udføre med Vaseline.

1. Brug Vaseline som en highlighter

Tag en smule Vaseline på din finger, og dup det forsigtigt på dit kindben. Det sparer dig både for at købe en dyr highlighter, og så giver det dig et naturligt og friskt look.

2. Få perfekte øjenbryn med Vaseline

Brug en ren mascarabørste med lidt Vaseline til at rede dine øjenbryn, så de ikke kommer på afveje.

3. En anderledes makeupfjerner

I stedet for at købe dyre makeupfjernere kan du bruge Vaseline til at tage din makeup af. Tag en lille klat på en vatrondel og fjern herefter din makeup, som du ville gøre med en makeupfjerner.

4. Blødgør dine neglebånd med Vaseline

Vaseline er virkelig et multiprodukt, og du kan også bruge det, hvis du skal i gang med at ordne negle. Skub neglebåndene ned ved at smøre en lille smule Vaseline rundt i kanten af neglen.

5. Leg med øjenskyggen

Påfør en lille smule Vaseline på dit øjenlåg, inden du lægger øjenskygge. Det får både din øjenskygge til at holde hele aftenen, og gør den derudover ikke så mat at se på.

6. Den klassiske læbepomade

Du kan selvfølgelig også bruge mirakel-produktet som en læbepomade. Ved først at ligge et tykt lag Vaseline på, og herefter at skrubbe dine læber forsigtigt med en ren tandbørste, kan du sige farvel og tak til tørre læber!

Vaseline
Vaseline er i sandhed et vidunderprodukt. © Getty Images

7. Smør Vaseline på efter en barbering

Det er altid vigtigt at smøre din hud ind i creme, efter du har barberet ben. Du kan også bruge Vaseline til at smøre dem ind med.

8. Styrk dit hår

Hvis du kæmper med tørt hår og spaltede spidser, kan du med fordel bruge Vaseline som en slags balsam, når du er i bad. Produktet giver nemlig dit hår fugt. Skyl det herefter ud, og vask det gerne med en shampoo efterfølgende, så håret ikke bliver fedtet. 

9. Få smukke øjenvipper med Vaseline

Er du ikke fan af mascara? Så kan du i stedet bruge en ren mascarabørste til at duppe en smule Vaseline på. Tag Vaseline på øjenvipperne, og oplev, at dine øjenvipper både synes længere og mørkere. Det er både nemt, billigt og giver et smukt og naturligt look.

10. En skøn fodmaske

Tørre fødder kan gøres både smukke og bløde med Vaseline. Smør dem godt ind i Vaseline, tag en plasticpose eller en ren sok på, og lad fodmasken virke natten over. Voila – så kan dine fødder sagtens vises frem i sandalerne igen!

Du vil (garanteret) også kunne lide