Det behøver ikke være et stort arbejde at holde nytår. Opskrifterne her er nemlig både meget lidt tidskrævende og store smagsmæssige hit.
Ved velkomsten får I en champagnecocktail med vagtelæg og kryddersalt til. Herefter går I til hovedretten, som er langtidsbraiseret oksekød med sprøde salater, aspargeskartofler og brun sauce. Og som finale en frossen cheesecake med brombær og lime.
Magasinet Liv ønsker dig et velsmagende og festligt nytår!

© Getty Images
Champagnecocktail med gin og lime
Cocktailen der sikrer, at stemningen kommer godt fra start!

© Getty Images
Vagtelæg med kryddersalt
Supernem forret, der bare smager!

© iStock
Langtidsbraiseret oksebov med rødvin og rodfrugter
Skøn simre-ret med saft og kraft fra rødvin og timian.

© Tia Borgsmidt | Maaltid.nu
Frossen cheesecake med brombær og lime
Den søde afslutning på en skøn middag.