Tid: 20 min. + hviletid
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
- 1 spidskål
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 2 æbler
- 1 dl creme fraiche 9%
- ½ dl mayonnaise
- 2 tsk dijonsennep
- salt og peber
- sorte sesamfrø til pynt
Sådan gør du
- Fjern de yderste blade og stokken af kålen. Snit kålen fint, fx på et mandolinjern. Kom kålen i en skål, og drys salt og sukker over. Kram kålen godt, og lad den stå og trække ca. 20 min.
- Fjern kernehuset, skær æblerne i tynde både, og bland med kålen.
- Rør creme fraiche med mayonnaise og sennep. Smag dressingen til med salt og peber. Vend dressingen i kålsalaten, og drys sesamfrø over.
Tip!
I stedet for de sorte sesamfrø kan du bruge almindelige sesamfrø. Rist dem, til de giver lyd på en tør pande.