Tid: ca. 30 min.
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
- 200 g pasta
- 1 lille spidskål
- 1 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 1 bundt radiser
- 1 agurk
- 1 røget makrel
- 1 bundt dild
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk mayonnaise
- salt og peber
Tilbehør:
- groft brød
Sådan gør du
- Kog pastaen som angivet på emballagen, og dryp af.
- Snit spidskålen fint på enten et mandolinjern eller med en skarp kniv. Drys kålen med salt og sukker, og lad den stå på køkkenbordet, mens du gør resten af ingredienserne klar. Skær radiser og agurk i skiver.
- Skær hovedet af makrellen, åbn den helt i bugen som en bog, og løft benene op. Del makrellen i mindre stykker.
- Hak dilden, og rør med yoghurt, mayonnaise, salt og peber til en dilddressing.
- Vend spidskålen med dilddressing, pasta, radiser, agurk og makrel. Servér salaten med brød.